Om din Pixel 2 har legat kvar pÄ sistone Àr du inte ensam

Att frÀmja Pixel 2-fotografering frÄn en iPhone Àr den ultimata Android-förödmjukelsen

Google i höst kommer att lansera Pixel 3-serien, som inkluderar Googles egen iPhone X-klon, och det Àr troligt att telefonen snart kommer att bli en av Ärets hetaste Android-telefoner.

Men medan vi vÀntar pÄ att Pixel 3 ska komma fram mÄste vi dela med dig om det hÀr konstiga Pixel 2-prestandafrÄgan. Vissa anvÀndare har prestationsproblem som Àr mycket överraskande för en telefon som inte bara ska vara en ganska dyr flaggskeppsenhet utan ocksÄ en enhet som kör Googles oförÀndrade Android-vision.

Pixel- och Pixel 2-telefonerna var bÄda bra enheter för Android-fans, men Google mÄste fortfarande bevisa sig i telefontillverkningsbranschen. Den ursprungliga Pixel kunde ha sÄlt mycket bÀttre Àn den gjorde, om Google hade gjort tillrÀckligt med lager för att möta efterfrÄgan, och andra generationens telefon lades av olika problem nÀr den lanserades, sÀrskilt skÀrmrelaterade problem.

Nu, nÀstan ett Är efter lanseringen av Pixel 2, har ett par entusiastiska Pixel 2-anvÀndare som vet en sak eller tvÄ om Android-enheter uttryckt sin oro över att deras Pixel 2 verkar sakta ner.

Det hela började i slutet av juli med denna tweet frÄn Artem Russakovskii, mannen bakom Android Police:

Min Pixel 2 XL Àr förödande och pinsamt laggy, bÄde pÄ Oreo och P DP. Det har varit sÄ i mÄnader, och jag hatar att anvÀnda det.

Det enda skÀlet till att jag hÄller fast vid det Àr kameran.

– Artem Russakovskii (@ArtemR) 31 juli 2018

HĂ€r Ă€r bara ett exempel pĂ„ vad jag beskrev som “förödande och pinsamt laggy” pĂ„ min Pixel 2 XL.

Och det hÀnder hela tiden och inte bara kameran (kameran Àr bara ett exempel). @ MKBHD: s exempel med animationer var vÀldigt tama jÀmfört med det skit jag hanterar. pic.twitter.com/qhShInB4YS

– Artem Russakovskii (@ArtemR) 9 augusti 2018

NÀr det tar 10 sekunder för kameran att laddas, sedan tar det ytterligare 10 att byta till video, och nÀr du tar den faktiska videon registrerar den lag pÄ videon, du vill bara krossa saken.

– Artem Russakovskii (@ArtemR) 9 augusti 2018

Han följde sedan upp dessa uppdateringar för nÄgra dagar sedan:

Uppdatering om min fördröjningssituation pÄ Pixel 2 XL.

1. Jag har en ny Pixel 2 XL som jag stÀller in nu.
2. En Google-ingenjör tillsammans med en PR-person kommer till mitt hus pÄ mÄndag för att personligen analysera laggy-enheten.

Jag hoppas att de kommer att kunna avgöra orsaken.

– Artem Russakovskii (@ArtemR) 11 augusti 2018

Google-ingenjören och PR-personen lÀmnade precis efter att ha tillbringat cirka 2 timmar pÄ att analysera den laggy Pixel 2 XL.

Till skillnad frÄn en bil som slutar göra buller nÀr du tar den till en mekaniker, var telefonen extremt slö till den grad att bÄda var synligt förvÄnade.

– Artem Russakovskii (@ArtemR) 13 augusti 2018

Nu lÄter det inte bra. Russakovskii nÀmnde Marquees Brownlee i en av sina tweets eftersom den berömda tekniken YouTuber publicerade en video som detaljerade sin egen upplevelse med lÄngsamma Pixel 2-telefoner den 1 augusti.

I videon förklarar Brownlee att Pixel 2 blev mycket lÄngsammare Àn han hade förvÀntat sig och att han var tvungen att ersÀtta den med OnePlus 6:

Om du Àr Pixel 2-Àgare borde du inte fÄ panik. Bara för att tvÄ uppmÀrksammade Pixel-anvÀndare upplevt dessa problem betyder inte att de kommer att hÀnda dig ocksÄ. Men det Àr sÀkert konstigt att se denna typ av beteende pÄ en av de bÀsta Android-telefonerna 2017.