Omdirigering gör domÀnparkering mer lönsam

Omdirigering gör domÀnparkering mer lönsam

Oavsett om du har en parkerad domÀn eller tusentals Àr det bÀttre att aktivera dessa webbadresser att studsa till en annan webbplats Àn att lÄta dem sitta tomma. NÀr allt kommer omkring, om du kan förvandla dessa domÀner till en mÄlsida eller fÄ dem att omdirigera till en annan webbplats, Àr det möjligt att öka din trafik och vinstmarginal. Ett av de mest anvÀndbara verktygen som finns idag för att hjÀlpa dig att nÄ detta mÄl erbjuds av Redirect.com, som Àr anslutet till The Parking Place.

En kort historik över URL-parkering och omdirigeringstekniker

De flesta mĂ€nniskor som anvĂ€nder internet för att tjĂ€na pengar Ă€r medvetna om den fantastiska framgĂ„ng som uppnĂ„ddes av entreprenören Kevin Ham. För de oinvigda var Ham en av de första som utnyttjade domĂ€nparkering och URL-auktioner fullt ut, och han samlade en förmögenhet till ett vĂ€rde av cirka 300 miljoner dollar Ă„r 2007. Ham var ocksĂ„ en av pionjĂ€rerna bakom praxis att köpa vanliga felstavningar av populĂ€ra domĂ€nnamn, och han kunde anvĂ€nda detta för att studsa mĂ€nniskor till den webbplats som han valde. Även om det nu ofta Ă€r mer lönsamt att köpa flera liknande domĂ€nnamn i syfte att anvĂ€nda dem alla för att marknadsföra en viss tjĂ€nst eller produkt, hjĂ€lpte Ham definitivt att förĂ€ndra sĂ€ttet som mĂ€nniskor tĂ€nker pĂ„ att tjĂ€na pengar pĂ„ Internet.

Vad gör omdirigering?

Redirect.com erbjuder en gratis tjÀnst för webbansvariga som vill öka mÀngden pengar som varje webbadress för nÀrvarande producerar. I ett nötskal parkerar anvÀndarna en domÀn med Redirect, och sedan anvÀnder de Redirects verktyg för att studsa mÀnniskor till en annan sida i avsikt att göra vinst. Du kanske frÄgar dig sjÀlv hur detta skiljer sig frÄn mÄlsidor och studsade webbadresser som du kan stÀlla in pÄ egen hand, och det hÀr Àr en bra frÄga. Svaret Àr enkelt men genialt: Omdirigering bÀddar in geospÄrningsverktyg i din parkerade domÀn sÄ att varje besökare studsas till en ny sida som Àr mer sannolikt att vara tillÀmplig pÄ deras livsstil.

Behöver jag vara involverad i studsplatserna?

En av de bĂ€sta aspekterna av Redirects monetiseringsprogram Ă€r att deras program gör allt för dig. Med andra ord, om du Ă€r en teknisk entusiast som har sĂ€krat flera domĂ€nnamn utan nĂ„gra speciella planer för deras framtida utveckling, kan du aktivera Redirect att skapa en kombination av annonseringsmöjligheter som kostnad per klick och kostnad per intryck pĂ„ varje webbadress. Återigen kommer dessa annonser att baseras pĂ„ individens IP-adress, vilket hjĂ€lper dem att hitta nĂ„got som Ă€r tillgĂ€ngligt i deras land. Du behöver inte göra nĂ„got för att detta ska hĂ€nda annat Ă€n att lĂ€gga till varje domĂ€nnamn till ditt Redirect.com-konto.

Enligt Redirect upplever deras kunder en genomsnittlig portföljökning pÄ 400 procent efter byte till sitt program, och de kan arbeta med valfritt antal domÀner. Med detta i Ätanke Àr det vettigt för teknikÀlskare att ge Redirect en möjlighet att hjÀlpa dem att tjÀna pengar pÄ sina parkerade domÀner.

Bild tillhandahÄlls av taxcredit.net via Flickr