OnePlus 3 och 3T fÄr Àntligen den stabila Android Pie-uppdateringen

OnePlus 3 och 3T fÄr Àntligen den stabila Android Pie-uppdateringen

“Android Pie-uppdatering för OnePlus 3-duon rullas ut över luften pĂ„ ett stegvis sĂ€tt”

OnePlus har Àntligen börjat rulla ut den stabila versionen av Android Pie-uppdateringen för OnePlus 3- och 3T-smartphones globalt. Den nya firmware har anlÀnt med OxygenOS 9.0.2-versionen för bÄda smartphonesna. Bortsett frÄn den nya Android-versionen ger uppdateringen ocksÄ en mÀngd förbÀttringar, allmÀnna buggfixar och prestandaförbÀttringar. Framför allt testade företaget Android Pie-uppdateringen i ungefÀr en mÄnad i community-betaversionen.

oneplus-3t_fb

OnePlus meddelade den stabila Android Pie-baserade OxygenOS 9.0.2-uppdateringen för OnePlus 3 och 3T pÄ sitt forum. Enligt den officiella Àndringsloggen kommer uppdateringen med ett helt nytt Android Pie-anvÀndargrÀnssnitt. Tidsintervallet i Stör ej-lÀget pÄ dessa enheter kan nu anpassas enligt ditt val. Det finns en ny spellÀge version 3.0 ombord, som nu hjÀlper till att visa textinnehÄll i heads up-aviseringar och har aviseringsstöd för tredjepartssamtal.

Dessutom ger den nya uppdateringen för OnePlus 3-duon stöd för Google Lens i kameraappen, vilket ger en kraftfull bildigenkÀnningsupplevelse. Dialer-appen stöder nu ocksÄ Google Duo. Slutligen kommer uppdateringen med allmÀnna buggfixar och andra förbÀttringar i prestanda- och stabilitetsavdelningen.

Enligt varumÀrket har den Android Pie-baserade OxygenOS 9.0.2-uppdateringen för OnePlus 3 och 3T slÀppts över luften. Den nya firmware rullas ut pÄ ett stegvis sÀtt, sÄ inte alla enheter kommer att fÄ det direkt.