OnePlus 5 / 5T, 6 / 6T får Fnatic-läge, Digital Wellbeing och juni säkerhetsuppdatering med öppen betauppdatering

OnePlus 5 / 5T, 6 / 6T får Fnatic-läge, Digital Wellbeing och juni säkerhetsuppdatering med öppen betauppdatering

“De flesta av funktionerna i OnePlus 7-serien f√∂rv√§ntas rullas ut till dessa √§ldre modeller i beta”

OnePlus skickar vanligtvis ett par betor över luften för smartphones i programmet och dessa uppdateringar brukar inte få mycket uppmärksamhet. Men den senaste öppna betauppdateringen för OnePlus 5 / 5T, OnePlus 6 / 6T tappade precis och det ger åtminstone två anmärkningsvärda funktioner РDigital Wellbeing och OnePlus Fnatic Mode. Digital Wellbeing var länge försenad för dessa telefoner så det är trevligt att se att funktionen äntligen anländer till dem. Det finns också den senaste säkerhetsplåstret i juni med denna betaversion. Betaversionen är Open Beta 34 och 32 för 5 och 5T och 20 och 12 för 6 och 6T.

oneplus-5-juni-beta-uppdatering

Om du inte har hört talas om Fnatic Mode introducerade OnePlus det med OnePlus 7 Pro och det är ett dedikerat spelläge för användare som erbjuder en uppslukande upplevelse. Det minimerar RAM och cache och avsätter mer resurser till spel samtidigt som distraktioner som meddelanden under spelet minimeras. Observera att OnePlus ännu inte har lagt upp detaljerna om uppdateringen på sitt officiella forum, men ett par anmärkningsvärda publikationer rapporterade att användarna faktiskt fick betauppdateringar.

Bland de senaste nyheterna bekräftade OnePlus också förra månaden att OnePlus 5 / 5T kommer att gå in i Android Q Beta-programmet. Båda de två år gamla telefonerna kör Android Pie från och med nu och OnePlus har faktiskt inte lagt ut datumet för betaversionen. Det var då som OnePlus också bekräftade att många funktioner i OnePlus 7-serien kommer att göra det till dessa äldre enheter. Några av dem som Quick Reply i liggande läge har redan slutat medan andra håller på att släppas snart.

[Previous Story]Amazon Echo Dot Kids Edition med speciella Alexa-färdigheter tillkännagavs

[Next Story]LG W-serien telefon påstås ha läckt ut i live-bild