OnePlus 5 och 5T börjar ta emot OxygenOS Open Beta 27 och 25 uppdatering

OnePlus 5 och OnePlus 5T Android Q-uppdatering bekrÀftad, men ingen tidslinje för lansering Ànnu

“OxygenOS Open Beta OTA-uppdateringar Ă€r endast tillgĂ€ngliga för anvĂ€ndare som har installerat en tidigare beta.”

OnePlus lanserar för nÀrvarande en del ny betaprogramvara för OnePlus 5 och OnePlus 5T. De senaste OxygenOS Open betauppdateringarna Àr endast tillgÀngliga för dem som har installerat en tidigare betaversion pÄ sin enhet. För OnePlus 5 Àr den senaste betauppdateringen OxygenOS Open beta 27, medan OnePlus 5T fÄr Open Beta 25. Uppdateringarna för bÄda enheterna innehÄller samma Àndringar.

Detta Àr en mindre betauppdatering och ger inte riktigt nÄgot stort till bordet. Enligt den officiella Àndringsloggen frÄn OnePlus förbÀttrar uppdateringen spellÀget pÄ enheterna och lÀgger ocksÄ till vÀderinformation i vÀrldsklockan. Vissa anvÀndare klagar emellertid redan pÄ att vÀderinformationen inte visas för vissa anvÀndare. Det kan bara vara ett problem med appens cache och att rensa det bör lösa problemet.

Kredit - OnePlus-forumanvĂ€ndare Narendra BNKredit – OnePlus-forumanvĂ€ndare Narendra BN

Uppdateringen innehÄller inga Android-sÀkerhetsuppdateringar. Faktum Àr att bÄde OnePlus 5 och 5T fortfarande körs pÄ sÀkerhetsplÄstret i januari. Vi Àr nÀstan fÀrdiga med februari och OnePlus har Ànnu inte inkluderat februari Android-patch i sina uppdateringar. De nyare OnePlus-smartphonesna har redan fÄtt plÄstret. I den senaste Open Beta 25 och 23-uppdateringen för OnePlus 5 och 5T inkluderade företaget djup Google Duo-integration. AnvÀndare i Indien fick ocksÄ en samtalsidentifieringsfunktion.

SpellÀget, nÀr det Àr aktiverat, tillÄter anvÀndare att spela spel utan att bli störda av meddelanden. Den hÀr funktionen har fÄtt vissa förbÀttringar, men OnePlus har inte riktigt diskuterat förÀndringarna. Betauppdateringarna sÄs över luft och vÀger cirka 380 MB. Innan du laddar ner rekommenderar vi att din telefon Àr ansluten till en stabil Wi-Fi-anslutning. De nya uppdateringarna Àr ocksÄ sÀkra att installera och kommer inte att leda till att din telefon kliver. De tidigare öppna betorna hade en bugg som fick telefonerna att tegla och gÄ in i en startslinga. OnePlus stoppade omedelbart lanseringen och bad anvÀndare installera en Àldre beta.

Öppna betauppdateringar kommer att ha nĂ„gra fel och kan orsaka problem, installera dĂ€rför bara om du vet vad du gör.