OnePlus 5, OnePlus 5T fÄr Zen-lÀge i senaste öppna Beta

OnePlus 5, OnePlus 5T fÄr Zen-lÀge i senaste öppna Beta

“Det hĂ€r Ă€r den senaste uppdateringen i det öppna betaprogrammet för de tvĂ„ Ă„r gamla enheterna”

OnePlus 5 / 5T kommer nu att flyttas till Closed Beta-programmet efter att OnePlus levererade sina senaste Open Beta-uppdateringar idag. BÄda enheterna (OnePlus 5 / 5T) fÄr uppdateringar v35 respektive v33. Tillsammans med det ett antal buggfixar ger uppdateringarna nÄgra förbÀttringar av befintliga funktioner sÄvÀl som nya funktioner. Om du redan Àr i betaprogrammet visas dessa uppdateringar som ett OTA-meddelande pÄ dina respektive enheter. Om inte, kan du gÄ vidare till programmet men det Àr inte den mest idealiska tiden eftersom du antingen mÄste byta tillbaka till den stabila versionen eller den slutna betaversionen som krÀver en ren rensning av data.

OnePlus 5T Sandsten

NÀr det gÀller förÀndringsloggen, hÀr Àr vad som Àr nytt i de nya OTA: erna. Förutom de allmÀnna buggfixarna har Weather-appen polerats lite mer, telefonappen har nu förbÀttrat animationer, förbÀttrad kontaktsökning och viktigast av allt Zen-lÀge. Det Àr samma Zen-lÀge som introducerades med OnePlus 7 Pro och som tvingar dig att lossna frÄn ditt digitala liv i 20 minuter. Den hÀr funktionen kom tidigare till OnePlus 6-serien och OnePlus 5-serien har det nu ocksÄ. Allt med förÀndringsloggen.

Om du undrar om Android Q, bekrĂ€ftade OnePlus förra mĂ„naden att OnePlus 5-serien snart kommer att fĂ„ Android Q beta. Även om företaget har slutat med att inte ge nĂ„gra ETA för programmet. Under tiden Ă€r Android Q Beta för OnePlus 7-serien igĂ„ng. LĂ€nken till foruminlĂ€gget som nĂ€mner uppdateringen finns hĂ€r.

[Previous Story]WhatsApp testar enligt uppgift statusdelning till Facebook, Instagram och mer

[Next Story]Xiaomis Redmi och Black Shark förbereder för att lansera 5G-telefoner