OnePlus 5, OnePlus 5T nya OxygenOS Open Beta-byggnader ger landskap Snabbsvar, April sÀkerhetsuppdatering och mer

OnePlus 5, OnePlus 5T nya OxygenOS Open Beta-byggnader ger landskap Snabbsvar, April sÀkerhetsuppdatering och mer

“Den nya betaprogramvaran ger ett par nya funktioner till OnePlus 5 och OnePlus 5T”

OnePlus har slÀppt nya öppna betauppdateringar för OnePlus 5 och OnePlus 5T. Om du Àr en OxygenOS Open beta-anvÀndare bör du börja ta emot OxygenOS Open Beta 30 pÄ OnePlus 5 och Open Beta 28 pÄ OnePlus 5T. Om du inte har gjort det kan du söka efter uppdateringen manuellt i InstÀllningar> System> Systemuppdateringar. Den kinesiska tillverkaren fröer vanligtvis minst tvÄ öppna betauppdateringar varje mÄnad, och detta Àr den första uppdateringen för april. Uppdateringarna har kommit in regelbundet de senaste mÄnaderna och har medfört nya funktioner och optimeringar.

I den senaste OxygenOS Open Beta 30 och Open Beta 28 för OnePlus 5 och OnePlus 5T har OnePlus inkluderat förbÀttringar av systemet, Snabbsvar i liggande och nya funktioner för OnePlus-startprogrammet. Som en del av systemförbÀttringarna har OnePlus inkluderat den senaste sÀkerhetsuppdateringen för Android i april i uppdateringarna. Det har ocksÄ förbÀttrat nÀtverkshastighetsvisningen och lagt till stöd för genvÀgar i SnabbinstÀllningar.

oneplus 5t oxygenos öppen beta 28

Förutom dessa förbÀttringar av systemet har OnePlus ocksÄ lagt till ett nytt Snabbsvar-alternativ nÀr telefonen Àr i liggande lÀge. Funktionen fungerar som vanligt frÄn meddelandefÀltet. Slutligen har OnePlus-startprogrammet ocksÄ fÄtt nÄgra nya funktioner och förÀndringar. Du har ocksÄ en handledning för hur du anvÀnder OnePlus Shelf, widgeten som innehÄller all information du behöver pÄ en enda skÀrm. Det finns en ny parkeringsplatsfunktion som berÀttar var du parkerade din bil. Detta Àr en ganska anvÀndbar funktion och rullades ocksÄ ut som en del av den stabila OnePlus Launcher-uppdateringen tidigare denna mÄnad. Det finns ocksÄ en förbÀttrad sidindikator som speglar ikonpaketet.

Det handlar om alla nya funktioner och förbÀttringar som du kommer att fÄ i de senaste OxygenOS Open-betauppdateringarna för OnePlus 5 och 5T. OnePlus Àr för nÀrvarande redo att lansera sin senaste OnePlus 7-flaggskeppssmartphone. Enligt rykten och rapporter skulle de nya telefonerna kunna lanseras den 14 maj.