OnePlus 5, OnePlus 5T OxygenOS 9.0.5-uppdatering ger en mÀngd felkorrigeringar, sÀkerhetsuppdatering i april

OnePlus 5 och OnePlus 5T Android Q-uppdatering bekrÀftad, men ingen tidslinje för lansering Ànnu

“Uppdateringen ger ocksĂ„ förbĂ€ttringar av spellĂ€ge och parallella appar”

Under helgen slÀppte OnePlus en ny stabil programuppdatering för OnePlus 5 och OnePlus 5T. Den stabila OxygenOS 9.0.5-uppdateringen Àr nu tillgÀnglig för nedladdning och ger en massa buggfixar. Om du Àger OnePlus 5 eller OnePlus 5T som kör den senaste stabila versionen av OxygenOS, kommer du att fÄ den nya uppdateringen över luften. Detta Àr en fasvis lansering, sÄ det tar nÄgra dagar att nÄ alla anvÀndare.

För det första installerar den senaste OxygenOS 9.0.5-uppdateringen för den Ă€ldre OnePlus 5 och OnePlus 5T april Android-sĂ€kerhetsuppdateringen. Även den nyare OnePlus 6 och OnePlus 6T har inte fĂ„tt sĂ€kerhetsuppdateringen i april i en stabil uppdatering Ă€n. Förutom den nya sĂ€kerhetsuppdateringen har OnePlus ocksĂ„ inkluderat nĂ„gra buggfixar och systemförbĂ€ttringar i den nya uppdateringen. Till exempel kommer uppdateringen att förbĂ€ttra stabiliteten i telefonappen. Om du har haft problem med telefonappen borde det vara bĂ€ttre nu.

OnePlus 5T Lava RödOnePlus 5T Lava Röd

Problemen med Parallel Apps-funktionen har ocksÄ ÄtgÀrdats. Flera anvÀndare hade klagat pÄ att ibland skulle Parallel App visa det primÀra kontot istÀllet för det andra kontot. Detta har ÄtgÀrdats i den nya uppdateringen. AnvÀndarna kunde inte heller ladda ner bilder i den parallella versionen av WhatsApp. Det har ocksÄ tagits om. Slutligen har ett problem med spellÀget, dÀr anvÀndare inte skulle ta emot videosamtal frÄn appar frÄn tredje part, rÀttats. Det Àr alla korrigeringar och förbÀttringar du hittar i den senaste OxygenOS-stabila uppdateringen för de tvÄ telefonerna.

Under tiden pĂ„ Open Beta-sidan har sakerna fĂ„tt nĂ„gra anvĂ€ndbara nya funktioner. De senaste betauppdateringarna – nĂ€mligen Open Beta 30 för OnePlus 5 och Open Beta 28 för OnePlus 5T – ger funktioner som parkeringsplats, snabbsvar i liggande lĂ€ge i meddelandefĂ€ltet och mer. Om du vill testa nya funktioner och hĂ„lla dig före de vanliga anvĂ€ndarna, skulle det vara klokt att gĂ„ med i Open Beta-programmet. PĂ„ det hĂ€r sĂ€ttet kommer du att vara den första som testar alla nya funktioner och ger feedback och felrapporter, vilket hjĂ€lper OnePlus att förbĂ€ttra deras programvara och lĂ€gga till fler funktioner.