OnePlus 6 och OnePlus 6T nya Open Betas ger snabbt svar i liggande lÀge, skÀrmdumpoptimering och mer

OnePlus 6 och OnePlus 6T nya Open Betas ger snabbt svar i liggande lÀge, skÀrmdumpoptimering och mer

“Även om OnePlus-laboratoriet redan fanns i OnePlus 6T och inte riktigt rikt pĂ„ funktioner, Ă€r det fortfarande ett intressant tillĂ€gg för OnePlus 6-anvĂ€ndare”

OnePlus har lanserat en ny öppen betauppdatering för sin femte generationens uppsĂ€ttning telefoner – OnePlus 6 och OnePlus 6T. FörĂ€ndringsloggen för de senaste öppna betauppdateringarna introducerar OnePlus-laboratoriet om det förra, snabba svar i liggande lĂ€ge för enklare multitasking och förbĂ€ttringar för att ta skĂ€rmdumpar och optimera spelprestanda. Detta lĂ€gger till den tidigare öppna betauppdateringen som rullades ut tidigare denna mĂ„nad, med sĂ€kerhetsuppdateringen i januari och nĂ„gra nya funktioner.

oneplus_6t_purple_2OnePlus 6T

Det mest intressanta införandet av nya Open Betas till OnePlus 6 och OnePlus 6T Àr funktionen för snabbsvar som lÀggs till i liggande lÀge. Med detta kan du helt enkelt svepa nedÄt och knacka för att svara medan du strömmar videor eller spelar spel. Detta gör ett betydande tillskott till den övergripande intuitiviteten hos OxygenOS-grÀnssnittet, vilket förbÀttrar hur du kan fortsÀtta samtal pÄ din smartphone utan att behöva pausa en show som du strömmar, eller den kamp av royale-spel som du Àr mitt i.

Att lÀgga till OnePlus-laboratorium i OnePlus 6 Àr ocksÄ ganska intressant, eftersom anvÀndarna, som nu redan Àr en cirkel gamla, har nÄgot nytt att se fram emot pÄ sina telefoner. OnePlus-laboratoriet Àr ett nav för nya experimentella funktioner som kanske gör det till stabila byggnader, men som fortfarande skulle vara roligt att leka med. Det Àr i huvudsak inte en OnePlus-funktion sÀrskilt, men omarbetades och introducerades frÄn Androids systemgrÀnssnittsmeny. FrÄn och med nu har den bara en Smart Boost-funktion i sig, Àven om den har en rimlig chans att vÀxa till en bredare lekplats i framtiden.

OnePlus 6-recension16OnePlus 6

En del av OnePlus överklagande till den geekieraste anvÀndargemenskapen Àr dess utvecklarcentrerade instÀllning till dess programvara. Den senaste öppna betauppdateringen Àr ytterligare ett bevis pÄ kontinuerligt arbete som OnePlus gör, i ett försök att fortsÀtta lÀgga till sin programvara. Företaget har mött en grov patch med flera fel och buggar, men det har inte hindrat det frÄn att fortsÀtta med sin kÀrnavÀnlighet för anvÀndarna.