OnePlus 6T McLaren Edition-telefonen lÀckte precis ut

OnePlus 7 Pro-riktmĂ€rken lĂ€ckte precis: Är det lika snabbt som iPhone XS?

PÄ bara nÄgra dagar framöver verkar det som om OnePlus kommer att tillkÀnnage en helt ny version av OnePlus 6T-flaggskeppssmartphonen som slÀpptes förra mÄnaden. Den nya telefonen kommer att bli en specialutgÄva skapad i samarbete med McLaren, med 10 GB RAM och ett nytt fÀrgschema, enligt tidigare rykten. Men nu har vi faktiska Ätergivningar av den kommande OnePlus 6T McLaren Edition.

Samma Ishan Agarwal som lÀckte OnePlus 6T före lanseringen, inklusive det lila alternativet som OnePlus gjorde tillgÀngligt för köpare nÄgra veckor efter det att de första modellerna rullade ut, publicerade följande bilder pÄ Twitter. De verkar visa McLaren Edition-handenheten i all sin prakt.

EXKLUSIVT lĂ€ckage! HĂ€r Ă€r din första titt pĂ„ de officiella renderingarna av OnePlus 6T McLaren Edition Speed ​​Orange-variant med 10 GB + 256 GB lagring och supersnabb ny ‘Warp Charge’ som ger dig en dags kraft pĂ„ 20 minuter! Gillar du telefonen? # SaluteToSpeed ​​# WarpCharge pic.twitter.com/8JdoNb6SWG

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 7 december 2018

Handenheten har samma design som den vanliga OnePlus 6T, men den kommer med McLaren-mÀrke pÄ baksidan. Dessutom kommer telefonen att ha en ny fÀrg. Vi tittar pÄ ett svart fÀrgjobb med orange accenter pÄ botten och nedre halvan av telefonens sidor.

PÄ framsidan har vi vad som verkar vara en ny tapet, med orange som den dominerande fÀrgen.

OnePlus 6 McLaren Edition kommer att packa 10 GB RAM under huven, sĂ€ger de lĂ€ckta bilderna, vilket till synes bekrĂ€ftar en tidigare lĂ€cka. Bilden ovan noterar ocksĂ„ att telefonen kommer med Warp Charge 30, vilket ger dig “en dags kraft pĂ„ 20 minuter.”

OnePlus och McLaren kommer tydligen att avslöja telefonen den 11 december, och den ska vara tillgÀnglig pÄ utvalda marknader under veckorna som följer. Amazon Indien har redan bekrÀftat att det kommer att sÀlja telefonen snart, men det Àr oklart vilka andra lÀnder som kommer att fÄ den.

PrissÀttningen för OnePlus 6T McLaren Edition har inte lÀckt ut, men vi förvÀntar oss att telefonen kostar lite mer Àn den nuvarande avancerade OnePlus 6T-modellen, som har 8 GB RAM-minne och 256 GB lagringsutrymme.