OnePlus 6T och iPhone X till lägsta pris någonsin i Amazon Fab Phones Fest-försäljning, börjar den 10 juni

OnePlus 6T och iPhone X till lägsta pris någonsin i Amazon Fab Phones Fest-försäljning, börjar den 10 juni

“Amazon-f√∂rs√§ljningserbjudandena inkluderar √§ven rabatter p√• Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy Note9, Nokia 8.1 och mer”

Amazon har meddelat att det kommer att vara värd för sin Fab Phones Fest-försäljning från 10 juni till 13 juni i Indien. Som namnet antyder kommer den kommande Amazon-försäljningen att erbjuda erbjudanden och rabatter på endast smartphones. Det kommer att finnas något över alla prispunkter för köpare som en del av försäljningen, åtminstone enligt teasers. Bland höjdpunkterna i Amazon-försäljningen är erbjudanden på OnePlus 6T 8GB + 128GB-variant och iPhone X, som kommer att vara till deras respektive lägsta priser nästa vecka. E-handelsjätten kommer också att erbjuda kostnadsfria EMI och utbytesrabatter samt erbjudanden på tillbehör som kraftbanker, hörlurar, fodral och omslag och skärmskydd i försäljningen.

Amazon försäljning erbjudanden OnePlus 6T iPhone X prissänkning

Som en del av Amazon Fab Phones Fest-försäljningen kommer OnePlus 6T-varianten med 8 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme att vara på plats för 27 999 Rs. Det här är en nedgång på 5 000 Rs jämfört med variantens prislapp på 32 999 Rs från bara två veckor sedan. Det borde dock inte vara en överraskning eftersom OnePlus 7 redan säljs i Indien till en ganska aggressiv prislapp på 32 999 Rs, så denna rabatt på sin föregångare är ett drag från OnePlus sida för att driva det återstående beståndet.

iPhone X kommer också att vara till det lägsta priset någonsin i Amazon-försäljningen, som tidigare nämnts. Företaget har emellertid inte avslöjat priset ännu och retat kunderna med en platshållare på xx, 999. Det bör noteras att även om MRP för iPhone X nämns som Rs 91.900, handlar handenheten för 69.999 Rs på Amazon såväl som Flipkart just nu. Samsung Galaxy Note9, Huawei P30 Pro, Vivo NEX och OPPO R17 är de andra flaggskeppstelefonerna på rabatt i försäljningen.

Samsung-Galaxy-Note9-unboxing-and-first-impressions-28_thumb.jpg

I mellansegmentet kommer Amazon-försäljningen att ge rabatter på Nokia 8.1 och Honor View 20. På samma sätt kommer variant Redmi 6A 2GB + 32GB, Mi A2 4GB + 64GB, Redmi Y2 4GB + 64GB, OPPO A5, Honor 9N, Honor 8X och Honor 10 Lite i budgeten och prisvärda segment kommer att få rabatt. Med försäljningen påbörjad den 10 juni måste vi bara vänta ett par dagar för att ta reda på exakta rabatter på dessa smartphones.