OnePlus 6T-prissÀttning och slÀppdatum lÀcker ut före dagens stora evenemang

OnePlus 6T price, release date

Med bara nÄgra timmar kvar innan OnePlus presenterar sin nÀsta flaggskeppstelefon har en sista lÀcka dykt upp online med tillstÄnd av en annons som verkar ha gÄtt lite för tidigt. PÄ mÄndag morgon publicerade en Reddit-anvÀndare en skÀrmdump av en bannerannons som han sÄg pÄ Android Central vilket pekar pÄ ett $ 549 startpris och 1 november lanseringsdatum för OnePlus 6T. Det hÀr handlar om vad vi förvÀntade oss, men nu har det till synes bekrÀftats före avslöjande hÀndelse.

OnePlus kommer officiellt att tillkÀnnage pris, slÀppdatum och specifikationer för OnePlus 6T vid ett evenemang i New York City mÄndagen den 29 oktober kl 11 ET. OnePlus-evenemanget var ursprungligen planerat till den 30 oktober, men sedan meddelade Apple att det ocksÄ skulle avslöja nya produkter samma dag.

“Vi hoppas att du förstĂ„r vĂ„rt beslut”, sĂ€ger OnePlus VD Pete Lau. ”Om du Ă€r villig att hjĂ€lpa till att sprida ordet och göra detta till vĂ„rt största evenemang hittills, skulle vi vara otroligt mycket tacksamma om du kunde dela nyheterna med andra OnePlus-följare. NĂ€r vi fortsĂ€tter att vĂ€xa kommer vi att fortsĂ€tta att utmana den hĂ€r branschen tillsammans. ”

Till skillnad frÄn mÄnga andra smarttelefontillverkare har OnePlus varit överraskande framÄt om sin nÀsta handenhet och beskriver mÄnga av dess definierande funktioner i detalj före den officiella avslöjandet. Vi vet att OnePlus 6T kommer att ha ett hack, en fingeravtryckssensor, ett större batteri och inget 3,5 mm hörlursuttag. LÀckor har ocksÄ gett oss ytterligare information om telefonen, inklusive en Snapdragon 845-processor, 8 GB RAM, 128 GB lagringsutrymme, 6,4-tums HD + -skÀrm, dubbla bakre kameror (16MP + 20MP) och Android 9.0 Pie. Vi kommer att ta reda pÄ om dessa rykten Àr korrekta inom kort.