OnePlus 7 – det kompromisslösa flaggskeppet Ă€r hĂ€r

OnePlus 7 - det kompromisslösa flaggskeppet Àr hÀr

Det Ă€r det verkligen. Vi har tittat runt och provat massor av enheter, men det Ă€r tydligt – OnePlus 7 Ă€r den kompromisslösa flaggskeppstelefonen som Ă€r ditt enda val om du Ă€r en smart, förnuftig kund. Och det kommer i butiker i morgon (4 juni) … du skulle kunna ta hand om Ă„rets flaggskepp “smartaste value” pĂ„ Amazon.in, OnePlus-webbplatsen och OnePlus offline-butiker. Med priser som börjar pĂ„ 32 000 Rs och en rad erbjudanden – allt frĂ„n omedelbara rabatter och kostnadsfria EMI till speciella utbyteserbjudanden och mobilplaner – blir OnePlus 7 desto mer lukrativ.

oneplus-7-unboxing-91mobiles-fi 08

Vi kan nĂ€stan förestĂ€lla oss att mĂ„nga av er nickar med huvudet överens, men för dem som behöver mer övertygande Ă€r det hĂ€r en frĂ„ga – vilken annan enhet ger dig en fantastisk kamera, batteritid hela dagen och mer och vĂ€rldens snabbaste processor för Android-smartphones till ett sĂ„ förnuftigt pris?

Ett förslag om att tÀvlingen inte kan matcha lÀtt

Kan du inte komma med ett lika laddat, lika funktionsförpackat, lika prisvĂ€rt alternativ? Vi kunde inte heller. Och hĂ€r Ă€r varför – OnePlus 7 kommer med flaggskeppsprocessorn för 2019 – Snapdragon 855. Detta, med hjĂ€lp av 6 eller 8 GB RAM, fĂ„r spel att flyga. Sedan finns det den kraftfulla AMOLED-skĂ€rmen med sin höga kontrast, djupa svarta och livfulla fĂ€rg. Att driva hela paketet Ă€r ett 3.700 mAh batteri med snabb laddning. Under tiden kommer mediahackare att fĂ„ upp till 256 GB supersnabbt UFS 3.0-lagring, och det finns Oxygen OS (kanske den bĂ€sta smaken av Android) med sina ton funktioner och ett smidigt, smidigt grĂ€nssnitt.

oneplus-7-unboxing-91mobiles-fi 18

Kraftfulla kameror

För mĂ„nga anvĂ€ndare Ă€r detta tillrĂ€ckligt skĂ€l att vĂ€lja OnePlus 7 över allt annat – en högupplöst 48MP-kamera med sitt f / 1.7-objektiv, OIS och ett speciellt Nightscape 2.0-lĂ€ge som lĂ„ter dig ta otroligt bra snaps i svagt ljus. PortrĂ€tt (tack vare den sekundĂ€ra 5MP-sensorn), landskap eller selfies, OP7 utmĂ€rker sig i allt – 16MP selfieskytt har ett uppgraderat portrĂ€ttlĂ€ge och erbjuder livfulla HDR-foton som fĂ„r dig att se bra ut!

Attraktiv design och tankevÀckande funktioner

Smala ramar, ett litet tĂ„rfall, en kompakt kropp som passar i en stor skĂ€rm, och ja den futuristiska “skĂ€rmupplĂ„sning” fingeravtryckslĂ€sare som sitter under skĂ€rmen, OnePlus 7 har bara den speciella zingen om det. Sedan finns det den ljusröda nyansen som gör att telefonen sticker ut. Men det Ă€r ocksĂ„ smart – Warp Charging fungerar Ă€ven nĂ€r du spelar, det finns dubbelt högtalarljud med Dolby Atmos. Under tiden laddar programvaruförbĂ€ttringar som RAM Boost dina mest anvĂ€nda appar i minnet för att möjliggöra en förvĂ„nansvĂ€rt snabb applanseringsförmĂ„ga.

oneplus-7-unboxing-91mobiles-fi 12

OnePlus 7 sÀljs kl. 12 frÄn 4 juni pÄ Amazon, OnePlus India-webbplatsen och OnePlus exklusiva offlinebutiker. Nu kan vi bara sÀga att du inte bör missa Ärets flaggskeppsavtal för smarttelefoner.