OnePlus 7-fodral gör upprepade tredubbla bakre kameror och skärmfri skärm

OnePlus 7-fodral gör upprepade tredubbla bakre kameror och skärmfri skärm

“Ser ut som den kommande OnePlus 7 kommer att ha en sk√§rm utan sk√§rm utan ram”

Ytterligare en dag och ytterligare en OnePlus 7-läcka. Det verkar som att OnePlus medvetet frågar tillverkare av fodral att läcka utformningen av sina OnePlus 7-fodral så att alla kan veta hur telefonen kommer att se ut. Telefonen har varit i nyheterna mycket nyligen och nu har det blivit en ny läcka. Några nya fall görs för OnePlus 7 har publicerats online och upprepar mycket om den kommande telefonen.

OnePlus 7 sägs ha en ram utan skärm utan ett hack, en popup-selfie-kamera och en trippel bakre kamerainställning. Det är i stort sett all information vi har just nu. Nya läckor och återgivningar har dock bekräftat dessa funktioner, och den senaste läckan gör detsamma. Fallet renderar, publicerat av tipster Sudhanshu Ambhore, visar utklipp för de tre bakre kamerorna och pop-up selfie-kameran.

Skärmdump 03-04-2019 kl 18.49.39

Som du kan se i renderingen ovan har OnePlus 7 avslöjats från alla håll. Naturligtvis är dessa renderingar gjorda av case maker, men de är baserade på faktiska specifikationer och funktioner. Förra månaden hade CAD-renderingar av telefonen publicerats online, vilket ganska mycket avslöjade utformningen av telefonen. De senaste renderingarna visar också telefonen med en nästan ramlös skärm. Det finns en liten haka längst ner, men det är vanligt i nästan alla telefoner idag.

Telefonen har inte heller ett 3,5 mm hörlursuttag och ingen fingeravtrycksskanner på baksidan. Således kommer OnePlus 7 att fortsätta vad OnePlus 6T startade och använda en fingeravtrycksläsare på skärmen, men troligen en nyare och bättre. Bortsett från det kan du också se att strömbrytaren är till vänster och volymknapparna till höger. SIM-kortplatsen har flyttats till botten av enheten, bredvid högtalaren, USB Type-C-porten och mikrofonen.

OnePlus 7 kommer sannolikt att drivas av den senaste Snapdragon 855-processorn och bör lanseras i maj i år. Du kan också förvänta dig fler färgalternativ för den nya telefonen.