OnePlus 7 kan lanseras i tre lutningar

OnePlus 7 Pro-kamera, display, batteridetaljer lÀckte före den officiella lanseringen

“Den kommande OnePlus 7-flaggskeppstelefonen kan tillkĂ€nnages antingen i maj eller juni i Ă„r”

OnePlus 7-lÀckor har funnits överallt och vi har ganska mycket sett allt. Om lÀckage Àr sanna kommer nÀsta OnePlus-flaggskepp att visa en helskÀrmsvisning utan nÄgra hack. För att göra detta placeras selfie-kameran pÄ ett popup-system som liknar OPPO F11 Pro och Vivo V15 Pro (recension). Nu finns det en ny lÀckt bild som visar att telefonen ocksÄ skulle ha nya fÀrgalternativ. Bilden visar OnePlus 7 i tre lutningsytor.

OnePlus har alltid anvÀnt enstaka fÀrger för sina flaggskeppstelefoner, förutom OnePlus 6T (recension). Det Àr möjligt att den kinesiska tillverkaren gÄr över till lutningsytor, vilket Àrligt talat ser ganska tilltalande ut. OnePlus 6T var den första enheten frÄn företaget som hade en sÄdan finish. Kom ihÄg OnePlus 6T Thunder Purple Edition och 10 GB RAM med McLaren Edition (recension). BÄda dessa telefoner innehöll lutningsytor som gav dem ett mycket distinkt utseende.

OnePlus 7Bildkredit – T3

Som du kan se frÄn den lÀckta bilden ovan kan OnePlus 7 vara tillgÀnglig i nÄgra slÄende fÀrger. Om bilden inte Àr en falsk, kan du fÄ det nya flaggskeppet i svart gul, svart lila och cyangrÄ. Det hÀr kanske inte Àr de officiella namnen, men du förstÄr idén?

Vi har sett flera renderade, levande bilder och senast en video som visade den nya OnePlus 7-designen. Telefonen sÀgs ha en trippel-bak kamerainstÀllning, som visas pÄ bilden ovan, och en fingeravtryckslÀsare pÄ skÀrmen, liknande OnePlus 6T. Enligt rykten kommer enheten att drivas av den senaste Snapdragon 855-chipsetet och har upp till 10 GB RAM. Det ryktas ocksÄ att det kommer en 6,5-tums full-HD + AMOLED-skÀrm med smala ramar runt. Batterikapaciteten kan ökas till 4 150 mAh och stöder snabbare Warp-laddning. Det Àr all information vi har till vÄrt förfogande just nu.