OnePlus 7 kommer att se mycket ut som sin föregÄngare; nya gör och 360-graders video avslöjar

 OnePlus 7 kommer att se mycket ut som sin föregÄngare;  nya gör och 360-graders video avslöjar

“OnePlus förvĂ€ntas lansera tvĂ„ flaggskeppsmodeller i Ă„r – en vanlig OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro-smarttelefonen”

OnePlus kommer sannolikt att Àndra sin strategi att bara lansera en enda flaggskeppsmodell och lansera tvÄ enheter den hÀr gÄngen. Man förvÀntas döpa OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro, och mobiltelefonerna har varit föremÄl för ett antal lÀckage och rykten de senaste mÄnaderna. Telefonmakaren förvÀntas lansera smartphones i nÀsta mÄnad. Innan det, Pricebaba tillsammans med den noterade leakster OnLeaks har lagt upp 5K-renderingar och en 360-graders video som visar den förvÀntade designen av den kommande OnePlus 7.

OnePlus 7_1

Tipster tillÀgger vidare att renderingen som lÀcktes tidigare tillhör OnePlus 7 Pro. De nya renderingen föreslÄr att den vanliga upplagan av den kommande OnePlus-enheten kommer att ha en vattendroppskÀrm och dubbla bakre kameror. Kort sagt kommer OnePlus 7 att se mycket ut som sin föregÄngare, OnePlus 6T (recension).

Som framgÄr av bilderna ovan kommer OnePlus 7 att ha en glas-sandwich design med en all-display fascia och centralt inriktade dubbla kameror pÄ bakpanelen. Den enda anmÀrkningsvÀrda förÀndringen Àr LED-blixt som placeras i kameramodulen istÀllet för att placeras utanför pÄ OnePlus 6T. Utöver det Àr allt annat exakt detsamma. Volymvippan tillsammans med simutmatningsfacket finns pÄ höger ryggrad, strömbrytare och larmreglage till vÀnster, och USB Type-C-porten Àr inklÀmd mellan högtalargrillarna i nedre kanten. Enligt tipster kommer OnePlus 7 att mÀta 157,7 x 74,8 x 8,1 mm (9,5 mm, inklusive den bakre kamerabumpen).

NÀr vi pratar om specifikationerna tippas OnePlus 7 för att anlÀnda med en 6,2-tums Full HD + -skÀrm med en liten utskuren topp som rymmer frontkamera för selfies och videosamtal. I likhet med sin föregÄngare kan den kommande handenheten förvÀntas ha en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen för sÀkerhet. Med tanke pÄ företagets tidigare resultat, förvÀntas telefonen drivas av inte mindre Àn Qualcomms senaste och bÀsta Snapdragon 855 SoC. Det sÀgs komma med 4550 mAh batteri med det senaste Warp Charging-stödet. Slutligen kommer telefonen att starta Android 9 Pie-baserade OxygenOS ur lÄdan. Om man ska tro pÄ rapporter kommer OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro att bli officiella den 14 maj, sÄ vi behöver inte vÀnta lÀnge för att se om dessa renderingar verkligen Àr korrekta.