OnePlus 7 kommer inte med stöd för trÄdlös laddning: Pete Lau

oneplus 7

“OnePlus-koncernchefen anser att den befintliga trĂ„dlösa laddningstekniken Ă€r mycket sĂ€mre Ă€n OnePlus Warp Charging”

OnePlus Àr ett av varumÀrkena som Àr nÀrvarande vid den pÄgÄende Mobile World Congress 2019 för att visa upp sin 5G-prototyp. VarumÀrket tillkÀnnagav ocksÄ nyligen initiativet 5G Apps of Tomorrow för att bana vÀg för appar som kommer att utnyttja nÀsta generations anslutningar pÄ bÀsta sÀtt. Pete Lau, som var nÀrvarande pÄ scenen för att tillkÀnnage programmet, stÀllde ocksÄ frÄgor om den kommande OnePlus 7 och gav nÄgra godbitar i en exklusiv intervju med CNET.

oneplus 7

Enligt OnePlus VD, medan trÄdlös laddning snabbt har blivit en norm, Àr det fortfarande inte vÀrt att lÀggas till OnePlus-produkterna. Lau uppgav att Warp Charging (tidigare Dash Charging) som anvÀnds av OnePlus-enheter Àr det bÀsta i branschen och trÄdlös laddning Àr lÄngt sÀmre i jÀmförelse. En av de bekymmer som Lau uttryckte Àr den tid det tar att ladda en enhet med en trÄdlös pad. Och nÀr du kan ladda din helt pÄ under en timme med den trÄdbundna laddningen, Àr dess trÄdlösa motsvarighet inte mycket vettigt som konsumentfördel.

OnePlus 7-konceptet görs

Det betyder dock inte att företaget har skrivit av tekniken. OnePlus VD försÀkrade att företaget arbetar för att pÄskynda den trÄdlösa laddningen. Det enda hindret för nÀrvarande Àr dock att kunna göra det utan att generera för mycket vÀrme. Lau fortsatte ocksÄ med att sÀga att företaget inte har ett faststÀllt datum för nÀr tekniken kommer att visas pÄ OnePlus flaggskepp. Efter att ha frÄgat om Qualcomms snabba trÄdlösa laddning valde toppledaren att inte kommentera det.

NÀr det gÀller OnePlus 7 avslöjade Lau att han hade prototypen pÄ sin person men valde att inte avslöja den. VD vÀgrade ocksÄ att kommentera rykten om pop-up-kamera och notch-mindre design.

[Previous Story]Samsung Galaxy S10-serien Indien lanseras planerad till 6 mars, priserna börjar pÄ 55 990 Rs

[Next Story]Samsung Galaxy A10 gör presentationsdesign före lanseringen