OnePlus 7 lÀckt fodral render visar pop-up-kamera och trippel kamera utskÀrningar

OnePlus 7 lÀckt fodral render visar pop-up-kamera och trippel kamera utskÀrningar

“OnePlus 7 förvĂ€ntas komma med den nu-in-mode lyftande selfie-kameran och trippel kamerainstĂ€llningen pĂ„ baksidan”

Nu nĂ€r vi har sett de stora lanseringarna vid MWC 2019 förra mĂ„naden, flyttas skyldigheten till nĂ€sta stora lansering. OnePlus kommer sannolikt att tillkĂ€nnage sitt nĂ€sta flaggskepp – OnePlus 7 under maj eller juni och ryktfabriken arbetar redan över tiden. Vi sĂ„g nyligen 360-gradersvideon pĂ„ handenheten samt live-hĂ€nderna pĂ„ bilden. Nu har flera nya renderingar av ett pĂ„stĂ„dt OnePlus 7-fall upptĂ€ckts online.

OnePlus 7-fall görs

Det nya fallet gör att den kommande smarttelefonen stöder med flera detaljer som vi har sett tidigare. Till att börja med kan vi se den ganska stora utskĂ€rningen pĂ„ toppen av fodralet för den spekulerade sjĂ€lvlyftande selfie-kameran. Det som dock fĂ„ngade vĂ„r uppmĂ€rksamhet Ă€r den cirkulĂ€ra utskĂ€rningen till vĂ€nster om selfie-kamerans utskĂ€rning. Öppningen ser tillrĂ€ckligt stor ut för ett 3,5 mm ljuduttag, vilket innebĂ€r att OnePlus inte Ă€r redo att dike det allestĂ€des nĂ€rvarande ljudgrĂ€nssnittet Ă€n. PĂ„ baksidan kan vi se ganska lĂ„ngstrĂ€ckta kamerautskĂ€rningar, vilket bekrĂ€ftar spekulationerna om att OnePlus 7 kommer med tre kameror pĂ„ bakpanelen. Resten av fodralet Ă€r ganska standard med volymknappar till vĂ€nster och strömbrytare samt aviseringsreglage till höger.

OnePlus 7-fall gör 1

Rykten i det förflutna har föreslagit att OnePlus 7 kommer att ha en 6,5-tums skÀrm med full HD + -upplösning och nÀstan inga ramar för ett imponerande förhÄllande mellan skÀrm och kropp. Vi kan förvÀnta oss att nÀsta flaggskepp frÄn OnePlus kommer att drivas av den senaste Qualcomm-flaggskeppsprocessorn, vilket skulle vara Snapdragon 855. Rykten har ocksÄ föreslagit att den kommande OnePlus-enheten kommer att drivas av ett kraftigt 4 150 mAh batteri med stöd för nÀsta generations Warp Laddningsteknik. Vi kan ocksÄ förvÀnta oss att OnePlus 7 startar Android 9 Pie-baserat Oxygen OS ur lÄdan.

FrÄn och med nu Àr inget annat kÀnt om det kommande flaggskeppet frÄn företaget. Vi kommer att ge dig mer information nÀr och nÀr de dyker upp, sÄ hÄll dig uppdaterad.