OnePlus 7 med tredubbla kameror och pop-up selfie-shooter avslöjade i nya renderingar och 360-graders video

OnePlus 7 med tredubbla kameror och pop-up selfie-shooter avslöjade i nya renderingar och 360-graders video

“Ryktet √§r att OnePlus 7 har ett imponerande f√∂rh√•llande mellan sk√§rm och kropp p√• 95 procent eller mer”

OnePlus 7 har länge varit ett hett ämne för ryktfabriken med rapporter som spekulerar allt från en skjutreglage till ett skärmhål till till och med höjda selfie-kameror. Nu, Pricebaba har samarbetat med noterade leakster OnLeaks och publicerade 5K-renderingar och en 360-graders video som visar den förväntade designen av det kommande flaggskeppet. När man tittar på renderingarna verkar det som om åtminstone en av spekulationerna kan vara på plats.

OnePlus7-5K1

I de senaste 3D-renderingarna sticker två egenskaper hos det kommande flaggskeppet ut Рden ramlösa skärmen och den tredubbla kameramodulen på bakpanelen. Som avslöjas i en av renderingen kommer OnePlus 7 att flagga med en upphöjande selfie-kamera och det är det som har hjälpt varumärket att uppnå en diskret skärm på framsidan. Vi kan dock fortfarande se lite haka under skärmen. På baksidan ser OnePlus 7 mycket ut som sin föregångare förutom en viktig skillnad. Den avlånga kameramodulen rymmer en extra kamera, som kan vara en vidvinkelobjektiv. De exakta kameradetaljerna är dock inte kända för tillfället. Resten av designen är OnePlus-signatur med USB Type-C med högtalare längst ner, volymknapp till vänster och strömbrytare med aviseringsreglage till vänster.

OnePlus7-5K4

Rapporten avslöjar också att OnePlus 7 kan komma med en 6,5-tums skärm med full HD + upplösning. Medan inga andra detaljer om flaggskeppet är kända för tillfället, har läckor tidigare avslöjat några viktiga detaljer. Handenhetens prestanda förväntas drivas av flaggskeppet Qualcomm Snapdragon 855 SoC. Att driva smarttelefonen blir ett rejält 4 150 mAh batteri med Warp Charging-teknik. Smarttelefonen förväntas också starta Oxygen OS baserat på Android 9 Pie ur lådan. Från och med nu, förutom dessa, är detaljer om OnePlus 7 knappa.

Vi kan förvänta oss att OnePlus lanserar det kommande flaggskeppet i maj eller juni i ett globalt evenemang följt av en Indien-lansering.