OnePlus 7 och 7 Pro-specifikationer, funktioner, pris: ryktet

OnePlus 7 och 7 Pro-specifikationer, funktioner, pris: ryktet

“OnePlus byter till synes vĂ€xlar i Ă„r genom att lansera tvĂ„ flaggskeppsmodeller i OnePlus 7-serien”

Vi nÀrmar oss snabbt lanseringsevenemanget för OnePlus flaggskepp för Äret, dÀr företaget förvÀntas avslöja OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro. OnePlus har sÀkert kommit lÄngt pÄ sÄ kort tid och tack vare sin kund-första strategi har telefonmakaren ocksÄ samlat ett stort fans efter vÀrlden. DÀrför Àr det bara naturligt för företagets Ànnu lanserade smartphones att fÄ mycket hype. Vi har sett massor av lÀckor och spekulationer kring OnePlus 7 och avancerade OnePlus 7 Pro under det senaste förflutna och hÀr Àr allt vi vet hittills om det kommande flaggskeppet frÄn varumÀrket.

OnePlus 7 Pro-design

Kredit - T3Bildkredit – T3

FrĂ„n vad vi har sett i rykten och grundlĂ€ggande 5K-renderingar och 360-graders video kommer OnePlus 7 Pro att se annorlunda ut Ă€n sina föregĂ„ngare. Det förvĂ€ntas ha en modul med tre kameror och en pop-up selfie-shooter utanför mitten. En lĂ€cka nyligen bekrĂ€ftade ocksĂ„ att OnePlus 7 Pro kommer att flytta bort frĂ„n den svarta fĂ€rgen och kommer att erbjudas i nĂ„gra slĂ„ende fĂ€rger. Om det finns nĂ„gon sanning i den lĂ€ckta bilden kan vi se OnePlus 7 Pro i tonade nyanser i svartgul, svartlila och cyangrĂ„. En nyare lĂ€cka föreslog dock att smarttelefonen kan komma i tvĂ„ nyanser – Nebula Green och Mirror Grey. Render, levande bilder och senast en video har ocksĂ„ bekrĂ€ftat trippel-bakre kamerainstĂ€llningen och en fingeravtryckslĂ€sare pĂ„ skĂ€rmen.

VattentÀta betyg för telefoner kostar dig pengar. Vi har precis köpt en hink. # OnePlus7Series https://t.co/Q0eAKsfMEw pic.twitter.com/4f0RmNpI2t

– OnePlus (@oneplus) 3 maj 2019

En nyare tweet frÄn företaget bekrÀftade ocksÄ att OnePlus 7 Pro kommer med vattenmotstÄnd av nÄgot slag. Men varumÀrket har fortfarande gett nÄgon form av IP-betyg en miss.

En fascia för alla skÀrmar?

OnePlus7-5K3

PÄ tal om fingeravtrycksscannern pÄ displayen, ryktet sÀger att OnePlus 7 och Pro-varianten kommer att ha den senaste generationens optiska fingeravtrycksscanner, som kommer att vara snabbare och mer exakt Àn den som anvÀnds pÄ OnePlus 6T. NÀr det gÀller sjÀlva skÀrmen, utan fingeravtryckslÀsare och selfie-kamera, kommer den med extremt smala ramar och haka. Vi kan förvÀnta oss att smarttelefonen erbjuder ett imponerande förhÄllande mellan skÀrm och kropp, förmodligen över 90 procent. OnePlus bekrÀftade nyligen att OnePlus 7 Pro-skÀrm kommer att vara HDR10 + -certifierad, vilket gör det till den andra smarttelefonen efter Samsung Galaxy S10-serien för att fÄ samma. DÀrför blev det ingen överraskning nÀr DisplayMate betygsatte skÀrmen pÄ OnePlus 7 Pro som A +, vilket Àr det högsta betyget för en smartphone hittills.

OnePlus 7 Pro (1)

Nyligen avslöjade Pro-modellens levande bilder en 6,67-tums Super Optic-skÀrm med böjda kanter. Det ryktas att det Àr en Super Optic-panel och OnePlus sÀgs hÄlla sig till full HD + -upplösning. Vad som Àr intressant Àr dock att smarttelefonen retas med 90Hz-panel, vilket blir mycket mjukare Àn de vanliga skÀrmarna med 60Hz uppdateringsfrekvens.

Laddade interna delar

OnePlus7-5K2

OnePlus har gjort sig ett namn genom att erbjuda flaggskepps-specifikationer till lĂ€gre priser Ă€n flaggskepp och vi förvĂ€ntar oss inte att OnePlus 7-syskon ska vara annorlunda. Rykten tyder pĂ„ att OnePlus 7-duon kommer att drivas av den senaste chipset-klassade chipset – Snapdragon 855 frĂ„n Qualcomm med X50-modem för att stödja 5G-nĂ€tverk. Smarttelefonen upptĂ€cktes nyligen pĂ„ Bluetooth SIG-listan med modellnummer GM1915. Företaget har ocksĂ„ meddelat att toppmodellen den hĂ€r gĂ„ngen kommer att vara en 10 GB RAM-modell, till skillnad frĂ„n McLaren Edition som var ett erbjudande med begrĂ€nsad upplaga. OnePlus VD Pete Lau har ocksĂ„ bekrĂ€ftat att OnePlus 7 Pro kommer med UFS 3.0-lagring, vilket gör anvĂ€ndningen ganska smidigare. PĂ„ programvarans front kan vi förvĂ€nta oss att smarttelefonen startar Android 9 Pie-base Oxygen OS ur lĂ„dan.

Trippel bakre kameror och en pop-up-skjut pÄ framsidan

HÀr Àr en glimt av # OnePlus7Pro-kamerans kraft! Kolla in mÄnadens @BazaarIndia-omslag med @jameelajamil # ShotonOnePlus7Pro https://t.co/diNMd1zw9w

– OnePlus Indien (@OnePlus_IN) 30 april 2019

Vi vet redan att OnePlus 7 Pro kommer att ha en trippel kamera pĂ„ bakpanelen och en upphöjande selfie-kamera. Även om det inte finns nĂ„got ord om konfigurationen av kamerorna pĂ„ baksidan har en ny lĂ€cka avslöjat installationen pĂ„ den kommande smarttelefonen. I den praktiska bilden av telefonen kunde vi se avsnittet Om telefon som visar kameradetaljerna. Tydligen bestĂ„r kameramodulen av en 48MP primĂ€r shooter, en 16MP sekundĂ€r shooter som kan vara en vidvinkelobjektiv och en 8MP djupsensor. Vi kan förvĂ€nta oss att standardvarianten ocksĂ„ har samma instĂ€llning, men vi mĂ„ste vĂ€nta och titta om sĂ„ Ă€r fallet. Den frĂ€mre kameran Ă€r fortfarande höljd av mysterium just nu men Ă€r troligen en 16MP-enhet.

Nyligen folk över pĂ„ TrĂ„dbunden fick hĂ€nderna pĂ„ Pro-varianten och delade nĂ„gra kameraprov för oss alla att se. Dessa prover avslöjar att smarttelefonen kommer att packa ett 3x optiskt zoomobjektiv, förbĂ€ttrat natt- och HDR-lĂ€ge. Enligt rapporten frĂ„n TrĂ„dbunden, det inbyggda “Nightscape” -lĂ€get har “Mindre ljus blomning och en renare look nĂ€rbild Ă€n sin föregĂ„ngare OnePlus 6T.” Rapporten sĂ€ger att detta har uppnĂ„tts med hjĂ€lp av en förbĂ€ttrad sensor och vissa programjusteringar.

Ett nötigt batteri med snabbare laddningsstöd

OnePlus7-5K1

PÄ tal om batteriet ryktas det att Pro-modellen drivs av en biffig 4,150mAh-cell med stöd för nÀsta generations Warp Charging-teknik. Den senaste lÀckan av den officiella detaljhandelsförpackningen för OnePlus 7 Pro avslöjade att varumÀrket kan erbjuda en Warp Charge 30-billaddare tillsammans med Wireless Bullet 2-hörlurar med handenheten.

TyvÀrr förvÀntar vi oss inte att se nÄgon trÄdlös laddning ombord med tanke pÄ att företaget har varit mycket högljudd tidigare om att inte inkludera den trÄdlösa laddningstekniken i sina erbjudanden. Detta beror helt enkelt pÄ att trÄdlös laddning inte kan matcha laddningshastigheten som erbjuds av den proprietÀra Warp Charging (tidigare Dash Charging).

OnePlus 7 Standard Edition

OnePlus7-5K4

Till skillnad frĂ„n varje Ă„r kommer den hĂ€r gĂ„ngen sannolikt att lansera tvĂ„ smartphones – OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro. Om man ska tro pĂ„ rapporter kommer OnePlus 7 att anvĂ€nda samma Qualcomms 7nm Snapdragon 855-chipset utan X50 5G-modemet. Dessutom har en nyare lĂ€cka gett oss en smula pĂ„ hur standardutgĂ„van OnePlus 7 kan se ut. Smarttelefonen ser ut precis som OnePlus 6T förutom LED-blixtmodulen placerad inuti kameramodulen. Dessutom kommer OnePlus 7 att ha en dubbla kamerainstĂ€llningar pĂ„ baksidan och ett vattendroppskĂ„r, till skillnad frĂ„n dess snyggare syskon.

OnePlus 7 och 7 Pro förvÀntade tillgÀnglighet och lanseringsdatum

Det Shenzhen-baserade företaget har bekrÀftat att OnePlus 7-duon kommer att lanseras den 14 maj i linje med OnePlus 6. För att uppdatera ditt minne lanserade företaget OnePlus 6 förra Äret den 16 maj. FörbestÀllningarna av smarttelefonen / smarttelefonerna har redan börjat, vilket innebÀr att OnePlus 7 och 7 Pro kommer att sÀljas strax efter avslöjandet nÀsta vecka. Faktum Àr att den hÀr gÄngen kan du ocksÄ förboka handenheterna frÄn offlinebutiker frÄn och med den 8 maj.

OnePlus 7 och 7 Pro-pris

OnePlus har ökat priserna pÄ sina smartphones gradvis genom Ären och detta Är borde inte vara annorlunda. Tidigare spekulationer gick ut pÄ att basvarianten av OnePlus 7 i Indien kommer att börja frÄn 39 990 Rs denna gÄng. Nu har den indiska tipparen Ishan Agarwal avslöjat vad som ser ut som officiell prissÀttning av OnePlus 7 Pro. Enligt Agarwal kommer basvarianten med 6 GB RAM och 128 GB lagring att sÀljas för 49 999 Rs. 8 GB och 12 GB RAM-varianter kommer enligt uppgift att sÀljas för Rs 52,999 respektive Rs 57,999.

Exklusivt: HÀr Àr # OnePlus7Pro India PrissÀttning:

6 GB + 128 GB: ÂŁ 49,999
8 GB + 256 GB: 52999 ÂŁ
12 GB + 256 GB: ÂŁ 57 999

Ansvarsfriskrivning – Priserna KAN Ă€ndras innan lanseringen under vissa omstĂ€ndigheter och jag kan inte vara 100% sĂ€ker pĂ„ sĂ„dana lĂ€ckor. # OnePlus7 Pro # OnePlus7Series #OnePlusIndia pic.twitter.com/Rgo2oD8kpA

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 4 maj 2019

Innan dess avslöjade techARC prissÀttningen av den billigare OnePlus 7. Enligt marknadsundersökningsföretaget kommer OnePlus 7 att komma med ett startpris pÄ 39 500 Rs.