OnePlus 7, OnePlus 7 Pro lanseringssats för 14 maj, Indien-evenemangskort sÀljs den 25 april

OnePlus 7, OnePlus 7 Pro lanseringssats för 14 maj, Indien-evenemangskort sÀljs den 25 april

“För första gĂ„ngen kommer OnePlus att lansera tvĂ„ smartphones – en OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro – pĂ„ en gĂ„ng”

OnePlus har meddelat lanseringsdatum för OnePlus 7 efter att ha retat handenheten i flera veckor. Efterföljaren till förra Ă„rets OnePlus 6T (recension) debuterar den 14 maj tillsammans med OnePlus 7 Pro – ett flaggskepp med en skĂ€rm som sĂ€gs ha 90Hz uppdateringsfrekvens. För första gĂ„ngen nĂ„gonsin kommer OnePlus att lansera tvĂ„ nĂ€sta generations smartphones samtidigt. OnePlus 7 India lanseringsevenemang kommer att Ă€ga rum i Bangalore International Exhibition Centre, Bengaluru kl. 20.15. Samtidiga evenemang för global avtĂ€ckning av handenheten kommer att hĂ„llas i USA och Europa.

“Tillsammans firar vi avslöjandet av de nyaste OnePlus-enheterna med den största community-event nĂ„gonsin genom företagets historia med globala lanseringsevenemang,” sa företaget i pressmeddelandet. Företaget sa att det uppskattar att 8000 fans kommer att delta i evenemangen över de tre arenorna.

OnePlus har ocksÄ delat en kort teaservideo av vad som sannolikt kommer att vara OnePlus 7 Pro. Videon bekrÀftar de lÀckta detaljerna i popup-selfie-kameran och den böjda displaypanelen pÄ handenheten. Det visar mycket kort hÄrdvaran tillsammans med en högtalargaller och larmreglage som lÄter dig snabbt hoppa mellan olika samtalsprofiler.

Fans kan gĂ„ till den officiella OnePlus India-webbplatsen kl 25.00 den 25 april för att köpa intrĂ€deskort till lanseringsevenemanget OnePlus 7 India. Passerna Ă€r prissatta till Rs 999; evenemangsdeltagare fĂ„r officiella varor tillsammans med intrĂ€deskupongerna. AnvĂ€ndare som inte kan delta i lanseringsevenemanget kan gĂ„ till OnePlus YouTube-kanal för att se livestreamen den 14 maj. Utöver det kan anvĂ€ndare registrera sig för OnePlus 7 Pro Lab-programmet och vara först med att fĂ„ tag pĂ„ vĂ„ra senaste flaggskepp. Intresserade anvĂ€ndare kan anmĂ€la sig till programmet hĂ€r. Slutligen Ă€r “Meddela mig” -sidan för telefonerna live pĂ„ webbplatsen pĂ„ företagets exklusiva onlineförsĂ€ljningspartner Amazon.in.

OnePlus 7, OnePlus 7 Pro-specifikationer

Med de tidigare lĂ€ckorna och rykten kommer OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro att ha samma chipset – Qualcomm Snapdragon 855-chipset – som kryssar i sin kĂ€rna. Den senare kommer enligt uppgift att vara nĂ„got större i storlek, tack vare den ryktade 6,7-tums QHD + Super AMOLED-skĂ€rmen och, som CAD-baserade renderingar antyder, kommer att ha en popup-selfie-kamera.

OnePlus7-5K4

Telefonens bakpanel förvÀntas fladdra med tre bakre kameror med en jÀttestor 48-megapixels primÀrsensor tillsammans med en 8-megapixels telefonsensor och en 16-megapixels 117-graders vidvinkellins. För selfies och videosamtal kan OnePlus 7 Pro förlita sig pÄ en 16-megapixel med blÀndare f / 2.0. Dessutom kan handenheten rymma ett imponerande 4000 mAh batteri med 30W Warp laddningsstöd. Det kommer enligt uppgift att ha en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen, en 5G-variant och 6 GB + 128 GB, 8 GB + 256 GB och 12 GB + 256 GB-konfigurationer.

OnePlus 7 kommer dock sannolikt att ha samma formfaktor som sin föregÄngare. Handenheten kan levereras med en 6,4-tums Super AMOLED-skÀrm med full HD + -upplösning och ett vattendroppskÄr. För fotografering Àr det tippat för att flagga en kombination av 48-megapixel (f / 1.7) + en 5-megapixel djupsensor pÄ baksidan. Ett 3.700 mAh-batteri med 20 W snabb laddning kan brÀnna enheten. Handenheten sÀgs komma i 6 GB + 128 GB och 8 GB + 256 GB-konfigurationer, bÄda med en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen.