OnePlus 7 OxygenOS 9.5.5-uppdatering ger förbÀttringar av kameran och sÀkerhetsuppdatering i maj

OnePlus 7 OxygenOS 9.5.5-uppdatering ger förbÀttringar av kameran och sÀkerhetsuppdatering i maj

“Uppdatering av OnePlus 7 Oxygen OS 9.5.5 förbĂ€ttrar klarheten och fĂ€rgen pĂ„ Nightscape-bilder och ljusstyrka i extremt svaga bilder”

OnePlus 7 fÄr en ny Oxygen OS 9.5.5-uppdatering som ger sÀkerhetsuppdateringar i maj och allmÀnna buggfixar och förbÀttringar. OnePlus hÄller sitt löfte genom att stÀndigt förbÀttra kamerans prestanda eftersom den senaste 125 MB-uppdateringen med byggnummer GM57AA ocksÄ inkluderar kameraförbÀttringar som ökad fÀrgkontrast, förbÀttrad noggrannhet och stabilitet för autofokus och mer. I synnerhet hÀvdas att sÀkerhetsplÄstret i maj fixar en kritisk sÄrbarhet som kan göra det möjligt för angripare att fÄ kontroll över enheten ocksÄ.

BildpoÀng: OnePlus ForumBildpoÀng: OnePlus Forum

Dessutom föreslÄr den senaste OnePlus 7-uppdateringsÀndringsloggen att den ocksÄ förbÀttrar klarheten och fÀrgen pÄ Nightscape-bilder och ljusstyrkan i extrema svagt ljusbilder. Uppdateringen rullar redan ut och ska nÄ alla under de kommande sju till tio dagarna. OnePlus rullade nyligen ut OxygenOS 9.5.4.GM57AA till OnePlus 7 som slutligen lade till DC Dimming, Fnatic-spellÀge som begrÀnsar aviseringar och fördelar systemresurser för en smidig och oavbruten spelupplevelse. Den inkluderar fingeravtryckssensorn och förbÀttringar av skÀrmrullning, optimerad fotokvalitet och Google April-sÀkerhetsuppdatering.

OnePlus 7-specifikationer

För att komma ihĂ„g har OnePlus 7 en 6,41-tums optisk AMOLED-skĂ€rm med upplösning pĂ„ 1 080 x 2 340 pixlar, bildförhĂ„llande 19,5: 9, vattendroppskĂ€rning och Gorilla Glass 5-lager ovanpĂ„. Den drivs av Qualcomm Snapdragon 855 SoC med Adreno 640 GPU och startar Android 9.0 Pie-baserade OxygenOS ur lĂ„dan. Det finns en fingeravtryckssensor pĂ„ displayen för biometrisk sĂ€kerhet. Ett 3 700 mAh batteri med 20 W snabbladdning driver telefonen. OnePlus 7 levereras i tvĂ„ RAM- och lagringsvarianter – 6 GB RAM + 128 GB och 8 GB RAM + 256 GB. NĂ€r det gĂ€ller optik har handenheten dubbla bakre kameror som bestĂ„r av en 48MP primĂ€r shooter med f / 1,7 blĂ€ndare och 0,8 mikron pixelstorlek och en 5MP f / 2,4 sekundĂ€r djupgivare. För selfies har telefonen en 16MP f / 2.0 selfie-kamera.