OnePlus 7 pÄstÄdda fall gör framhÀvda pop-up selfie shooter och trippel bakre kameror

OnePlus 7 pÄstÄdda fall gör framhÀvda pop-up selfie shooter och trippel bakre kameror

“Det ryktas att OnePlus 7 har frontpanel, popup-selfie-kamera och 4,150 mAh batteri”

OnePlus sÀnkte nyligen priset pÄ sitt senaste flaggskepp OnePlus 6T (recension) i Kina och tillkÀnnagav ocksÄ en kommande prissÀnkning i Indien. Detta Àr en tydlig indikation mot den överhÀngande lanseringen av OnePlus 7. Den kommande smarttelefonen, som nyligen upptÀcktes i lÀckta fallÄtergivningar, har utsatts för mÄnga lÀckor och renderingar tidigare. Nu har nya pÄstÄdda fallÄtergivningar av telefonen setts pÄ Internet.

Det nylÀckta fallet som görs av OnePlus 7 bekrÀftar det vi har sett i de tidigare gjorda. Men den hÀr gÄngen fÄr vi se Ànnu en aspekt av smarttelefonen som tidigare lÀckor inte har visat. I de nya lÀckorna kan vi se popup-selfie-kameran pÄ telefonen höjas för första gÄngen. Det hÀr Àr naturligtvis inte första gÄngen vi ser en Ätergivning av den kommande OnePlus 7 med en popup-selfiemodul. Bortsett frÄn det kan vi ocksÄ se trippelkameramodulen med cirkulÀr LED-blixt, all skÀrmvisning och USB Type-C med högtalarutskÀrning pÄ botten.

Kommer till de ryktade specifikationerna för OnePlus 7 förvÀntas smarttelefonen ha en 6,5-tums Full HD + -panel. Dessutom kommer smarttelefonen sannolikt att drivas av den senaste Snapdragon 855 SoC, som kommer att Ätföljas av upp till 10 GB RAM. Det finns inget ord angÄende trippelkamerainstÀllningen pÄ baksidan eller upplösningen pÄ popup-selfie-kameran för nÀrvarande. Smarttelefonen kommer sannolikt att starta Android 9 Pie-baserat Oxygen OS ur lÄdan och drivs av ett 4 150 mAh batteri med Warp Charge snabbladdningsteknik. Smarttelefonen kommer sannolikt att lanseras över hela vÀrlden i maj 2019. Vi kommer att ha mer exakta detaljer dÄ, sÄ hÄll ögonen öppna.