OnePlus 7 pÄstÄdda levande bild avslöjar skÀrmlös skÀrm utan ett hack

OnePlus 7 pÄstÄdda levande bild avslöjar skÀrmlös skÀrm utan ett hack

“OnePlus 7 förvĂ€ntas ha en glidande design som liknar Honor Magic 2 och Xiaomi Mi Mix 3”

OnePlus Ă€r redo att visa upp sin första 5G-smartphone nĂ€sta vecka i den tekniska extravaganzan i Barcelona, ​​Spanien. Telefonmakaren har bekrĂ€ftat att smarttelefonens prototyp kommer att visas pĂ„ OnePlus-monter i Qualcomms monter. Även om det finns liten eller ingen information tillgĂ€nglig om enheten, rapporteras den komma i hyllorna i maj tillsammans med nĂ€sta generations OnePlus-flaggskeppssmartphone – pĂ„stĂ„s ha kallats OnePlus 7.

OnePlus 7 lÀckt ut # oneplus7 #OnePlus pic.twitter.com/Rb8SzTm8Ix

– äžæƒł 昔称 äčŸ ć« ć°èƒ– (@Steven_Sbw) 13 februari 2019

Den senare har konsekvent gjort rubriker i ryktfabriken. Förra mÄnaden dök bilder av handenheten upp online för att avslöja helskÀrmsdesign utan nÄgra hack eller ramar alls. Det Àr tippat för att komma fram med en glidmekanism som liknar vad vi redan har sett pÄ Honor Magic 2 och Xiaomi Mi Mix 3. Nu har en livebild av OnePlus-handenheten lÀckt ut av en lite kÀnd italiensk blogg, Tutto Android. Tipster twittrade en bild som pÄstÄs vara den för OnePlus 7.

Som framgÄr av bilden kommer OnePlus 7 att skryta med en nÄgot böjd skÀrm frÄn kant till kant och inget hack. Eftersom skÀrmen inte verkar ha ett hack för att hysa selfie-kameran kan vi förvÀnta oss en utdragbar selfie-kamera eller en popup-mekanism. Handenheten kommer troligtvis att flagga med en AMOLED-panel med en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen, precis som sin föregÄngare OnePlus 6T. Bakpanelen Àr fortfarande ett mysterium just nu, och dÀrför kan vi inte sÀga dig sÀkert om OnePlus 7 kommer att ha dubbla kamerainstÀllningar eller trippel.

OnePlus 7 render - Utvalda

PÄ tal om specifikationerna kommer OnePlus 7 att rocka Qualcomms senaste flaggskepp Snapdragon 855-chipset under huven. Rykten tyder pÄ att smarttelefonen kommer att ha ett imponerande förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 95 procent. Ett kraftigt 4 150 mAh batteri med den senaste Warp Charge-tekniken förvÀntas driva enheten. Det Àr allt vi vet hittills!