OnePlus 7 pÄstÄdda produktvideo lyfter fram pop-up-kamera

OnePlus 7 pÄstÄdda produktvideo lyfter fram pop-up-kamera

“NĂ€sta generations OnePlus 7 kommer enligt uppgift att ha en skĂ€rmfri och ramlös skĂ€rm och tredubbla bakre kameror”

OnePlus har en stor strategiförÀndring som detta planeras för Äret. Det sÀgs att den kinesiska OEM inte bara lanserar OnePlus 7-smarttelefonen utan ocksÄ lÀgger till en ny telefon med 5G-nÀtverksstöd till sortimentet. Det Àr inte allt, företaget gör ocksÄ en stor skiftdesign för sin kommande OnePlus 7-smartphone. Flera lÀckor och Ätergivningar, inklusive 5K-Ätergivningar och 360-graders video, föreslÄr att handenheten kan komma med en popup-selfie-kamera och en skÀrm utan skÀrm och ram. Nu har en video som pÄstÄs visa ett klipp frÄn marknadsföringsmaterialet för OnePlus 7 dykt upp pÄ kinesiska sociala medier.

Videon med lĂ„g upplösning visar handenheten frĂ„n alla hörn. Även om vi inte kan bekrĂ€fta videons Ă€kthet finns det ett par bilder i videon som avslöjar OnePlus-logotypen pĂ„ baksidan av telefonen. Dessutom avslöjar det varumĂ€rket OnePlus Alert Slider pĂ„ handenhetens högra kant.

OnePlus 7-videolÀckageOnePlus-logotypen syns pÄ baksidan av handenheten vid ett par punkter i videon

Men fÄngsten hÀr Àr pop-up selfie-kameran som dras tillbaka frÄn OnePlus 7s överkant, precis som Vivo Nex. Installationen gör det möjligt för telefonen att spela en verkligt kant-till-kant-skÀrm utan hinder frÄn ramar eller hack alls. Telefonens bakre panel verkar rymma en trippel bakre kameramodul i mitten, med LED-blixt strax under den. Slutligen kommer det sannolikt att telefonen kommer med en fingeravtryckssensor pÄ skÀrmen, precis som OnePlus 6T.

OnePlus7-5K2OnePlus 7 gör

Specifikationerna för OnePlus 7 Àr fortfarande ett mysterium just nu; dock kan vi sÀkert satsa pÄ Qualcomms senaste 7nm Snapdragon 855-chipset som kÀrnar. NÀr det gÀller OnePlus 5G-smarttelefonen kommer smarttelefonen med samma chipset, plus X50-modemet för 5G-stöd, och flagga en nÄgot annorlunda design Àn standard OnePlus-modellen.