OnePlus 7 Pro-anv√§ndare rapporterar ‘ghost touch’-problem med sk√§rmen

OnePlus 7 Pro-användare rapporterar 'ghost touch'-problem med skärmen

‚ÄĚFlera OnePlus 7 Pro-anv√§ndare h√§vdar att n√§r de skriver p√• tangentbordet eller i en app, registrerar telefonens sk√§rm automatiskt ett tryck h√∂gst upp p√• sk√§rmen‚ÄĚ

OnePlus 7 Pro (recension) f√∂rblir i rampljuset av alla felaktiga sk√§l. Nyligen uppt√§cktes att handenheten inte erbjuder 3x optisk zoom eftersom synf√§ltet i portr√§ttl√§ge och 3X zoom varierar fr√•n varandra. I en √∂verraskande h√§ndelse rapporterar OnePlus 7 Pro-anv√§ndare ” ghost touches ” eller slumpm√§ssiga ber√∂ringar h√∂gst upp p√• sk√§rmen utan deras inmatning. Den √∂vre v√§nstra och h√∂gra sidan av sk√§rmen rapporteras ocks√• att de inte svarar p√• kranar tills sk√§rmen st√§ngs av och sl√•s p√• igen.

Dessutom hävdar flera OnePlus 7 Pro-användare på OnePlus Forum att när du skriver på tangentbordet, på hemskärmen såväl som i appar, registrerar telefonens skärm automatiskt ett tryck längst upp på skärmen. Medan kranarna sägs vara i några sekunder, vanligtvis, men det finns tillfällen där de förlängs till ett par minuter.

OnePlus 7 Pro-användare kan installera CPU-Z-appen för att se om deras enhet påverkas av spökrörelser eftersom appen enligt uppgift utlöser oavsiktliga beröringar ofta. Det är inte klart om problemet är relaterat till programvara eller maskinvara. Det är värt att notera att OnePlus 7 Pro-skärmen hyllades för sin färgnoggrannhet, ljusstyrka och kontrastnivåer. Skärmen rankas till och med A + av DisplayMate, en ledande utvärderare av smarttelefonskärmar.

När det gäller 3x optisk zoom visar sig att 8MP teleenhet på baksidan faktiskt är en 13MP Samsung S5K3M5-sensor, som i 3x zoomläge beskär kanterna för att zooma in, vilket effektivt ger 8-megapixelbilder. Detta liknar att beskära önskad del av en redan tagen bild, men istället gör kameran jobbet åt dig. Före detta hade OnePlus 5, som påstods ha 2x optisk zoom, 1,6x zoom i verkligheten.