OnePlus 7 Pro Äterges i Nebula Blue och Mirror Grey-fÀrger lÀckte dagar före lanseringen

OnePlus 7 Pro

“OnePlus 7 Pro förvĂ€ntas levereras med en 6,67-tums böjd skĂ€rm, Snapdragon 855 SoC, upp till 12 GB RAM och tre bakre kameror”

OnePlus 7-serien kommer att bli officiell den 14 maj vid samtidiga hĂ€ndelser i USA, Europa och Indien. Till skillnad frĂ„n tidigare Ă„r kommer företaget den hĂ€r gĂ„ngen att introducera tvĂ„ modeller samtidigt – nĂ€mligen OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro – tillsammans med ett 5G-alternativ. Vi har hittat mĂ„nga lĂ€ckor, rapporter och Ă„tergivningar hittills avslöjade nĂ€stan allt som finns dĂ€r att veta om de kommande telefonerna. Nu, dagar före lanseringen, kom de officiella marknadsförings renderingarna av OnePlus 7 Pro upp pĂ„ internet och visade upp flaggskeppets design i Nebula Blue och Mirror Grey.

OnePlus 7 Pro Nebula Blue

Som ryktas mÄnga gÄnger pÄ senare tid Àr det troligt att handenheten har en böjd skÀrm, och den senaste pressen Äterger samma sak. Det kan lÀtt vara en av fÄ smartphones pÄ marknaden som erbjuder en verkligt kant-till-kant-skÀrm tack vare den förvÄnansvÀrt reducerade hakan lÀngst ner.

OnePlus 7 ProOnePlus 7 Pro Mirror Grey

Enligt lÀckage sÀgs OnePlus 7 Pro ha en 6,67-tums fyrbÀddad HD + AMOLED-böjd skÀrm med 3120 x 1440 pixlar upplösning och en 90Hz uppdateringsfrekvens. PÄ baksidan Àr den tredubbla kamerainstÀllningen i centrum. Den bestÄr av en 48MP primÀr sensor med bÄde optisk och elektronisk bildstabilisering och F / 1.6-blÀndare. Dessutom en 16MP ultra vidvinkelobjektiv med ett 117 graders brett synfÀlt och F / 2.2 blÀndare, och slutligen en tredje 8MP teleobjektiv med 3X optisk zoom. PÄ framsidan finns en 16MP-shooter med en f / 2.0-blÀndare för selfies och videochattar. NÀr det gÀller interna enheter drivs handenheten av Qualcomm Snapdragon 855 SoC, upp till 12 GB RAM och 128 eller 256 GB internt lagringsutrymme. Ett 4000 mAh batteri med 30 W snabb laddning förvÀntas vara brÀnsle i telefonen. Det förvÀntas rocka en fingeravtryckssensor och glas tillbaka pÄ displayen. Med den officiella lanseringen pÄ bara nÄgra dagar borde vi veta mer information dÄ.