OnePlus 7 Pro bekrÀftades lansera med 6,67-tums 90Hz-skÀrm; fall gör lÀckt

 OnePlus 7 Pro bekrÀftades lansera med 6,67-tums 90Hz-skÀrm;  fall gör lÀckt

“OnePlus 7 Pro kommer att gĂ„ med i klubben för Razer Phone och ASUS ROG Phone genom att erbjuda en sĂ„dan högre uppdateringsfrekvens”

OnePlus Àr redo att avslöja sin nÀsta generations OnePlus 7- och OnePlus 7 Pro-smartphones vid ett samtidigt lanseringsevenemang i Indien, Storbritannien och USA i morgon. Innan avslöjandet har nÀstan allt inklusive pressrender och specifikationer för den kommande handenheten lÀckt ut pÄ interwebs. VarumÀrket har ocksÄ retat nÄgra funktioner i nÀsta generations flaggskepp. Nu Àr telefonproducentens nya teaserbilder (delade av Matt Swider frÄn TechRadar) har avslöjat detaljerna om OnePlus 7 Pro-skÀrmen. Dessutom har den populÀra tipster Roland Quandt slÀppt fodralet gör för bÄde OnePlus 7 och 7 Pro.

Detta kom idag till kontoret @futureplc @techradar: Jag undrar vad @oneplus @OnePlus_USA @PeteLau kommer att lansera tisdag đŸ€”đŸ€”đŸ€” # oneplus7pro #tease pic.twitter.com/YHL3SB0q49

– Matt Swider (@mattswider) 11 maj 2019

NÀr vi pratar om teasers bekrÀftar en av bilderna att OnePlus 7 Pro kommer att flagga med en stor 6,67-tums skÀrm uppmÀtt diagonalt. Teaser avslöjar att telefonen kommer att ha en 90Hz uppdateringsfrekvens. Företaget noterar att den höga uppdateringsfrekvensen pÄ enheten kommer att erbjuda en smidig, flytande eller en mer lyhörd upplevelse. Noterbart kommer OnePlus 7 Pro att gÄ med i klubben för Razer Phone och ASUS ROG Phone genom att erbjuda en sÄdan högre uppdateringsfrekvens.

”Ingen bad oss ​​att skapa en skĂ€rm med 90Hz uppdateringsfrekvens. Vi lyckades inte för att folk klagade över att de inte hade det, eller för att vĂ„ra konkurrenter tyckte att de utvecklade det. Logiken pĂ„ den hĂ€r var enkel: en 90Hz uppdateringsskĂ€rm kĂ€nns. SĂ„ vi gav dig en ”, lade mĂ€rket till i teasersna.

Officiella fodral / omslag för enheterna i # OnePlus7-serien:
Carbon Cover (grÄ eller svart)
Sandstenöverdrag
Nylonöverdrag
Silicon Bumber-fodral

Fullt galleri med en hel del fler bilder hÀr: https: //t.co/FrEzUGE6k5 pic.twitter.com/0c7eQt1tt5

– Roland Quandt (@rquandt) 11 maj 2019

NÀr det gÀller det lÀckade fodralet, bekrÀftar de igen att OnePlus 7 kommer att ha en dubbelkamerainstÀllning pÄ baksidan, medan 7 Pro kommer att ha tre bakre kameror. Det kommer att finnas fyra fodral eller skydd för dessa telefoner, inklusive kolfiber, sandsten, nylon och ett silikonfodral.

Om man ska tro pÄ rapporter kommer OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro att finnas tillgÀngliga till startpriserna pÄ cirka 40 000 Rs respektive 50 000 Rs. Vi kommer att ha de officiella detaljerna imorgon, sÄ hÄll dig uppdaterad om regelbundna uppdateringar.