OnePlus 7 Pro fÄr flera kamera- och systemförbÀttringar i den senaste OxygenOS-uppdateringen

OnePlus 7 Pro fÄr flera kamera- och systemförbÀttringar i den senaste OxygenOS-uppdateringen

”Uppdateringen finns tillgĂ€nglig som OxygenOS 9.5.5 i Europa och OxygenOS 9.5.4 i andra regioner”

Som lovat har OnePlus slĂ€ppt en ny programuppdatering för den nyligen slĂ€ppta OnePlus 7 Pro (recension). Denna uppdatering ger flera förbĂ€ttringar av kameran och systemet. Även om OnePlus 7 Pro kom med en fantastisk DxOMark-poĂ€ng pĂ„ 111, var anvĂ€ndare och kritiker inte riktigt nöjda med kamerans prestanda. Bilderna verkade inte vara pĂ„ samma nivĂ„ som de andra flaggskeppen, och dĂ€rför lovade företaget att det snart skulle leverera en uppdatering som kommer att förbĂ€ttra bildkvaliteten.

OnePlus har slĂ€ppt tvĂ„ versioner av den nya uppdateringen. OxygenOS 9.5.5-uppdateringen Ă€r för den europeiska versionen av OnePlus 7 Pro, medan OxygenOS 9.5.4 Ă€r tillgĂ€nglig för enheter i andra regioner över hela vĂ€rlden. Även om versionsnumren Ă€r olika Ă€r det ingen skillnad mellan de tvĂ„ versionerna och Ă€ndringen i version beror bara pĂ„ att företaget var tvungen att hĂ„lla sig till nĂ„gra nya EU-regler.

WhatsApp Image 26.05.2019 kl 10.01.27

Enligt den officiella förÀndringsloggen kommer den nya uppdateringen förmodligen att förbÀttra kamerans prestanda. Bildkvaliteten i HDR-lÀge borde nu vara mycket bÀttre Àn tidigare. Företaget har ocksÄ arbetat med telefonens svaga ljus genom att förbÀttra Nightscape-lÀget. OnePlus har ocksÄ fixade problem som rör vitbalans och fast fokus. OnePlus-forum för OnePlus 7 Pro Àr fyllda med klagomÄl om kamerans prestanda. Förhoppningsvis bör den hÀr uppdateringen ge lÀttnad för alla.

Förutom att förbÀttra kamerans prestanda löser uppdateringen ocksÄ vissa systemrelaterade problem. Exempel pÄ frÄgorna Double to Wake och Ambient Display har tagits om och bör fungera bÀttre nu. Ett annat problem, som orsakade ljudfördröjning pÄ ett Bluetooth-headset nÀr du spelar spel, har ocksÄ fixats. Slutligen finns det nÄgra andra förbÀttringar och felkorrigeringar under huven.

Uppdateringarna rullas för nÀrvarande ut i etapper, sÄ det kan ta en stund att nÄ alla anvÀndare. Du kan manuellt söka efter uppdateringen i appen InstÀllningar. OTA-uppdateringen vÀger cirka 180 MB sÄ se till att du Àr ansluten till ett stabilt Wi-Fi innan du laddar ner det. LÄt oss veta om uppdateringen har förbÀttrat kamerans prestanda pÄ din OnePlus 7 Pro i kommentarerna nedan.