OnePlus 7 Pro för att fÄ förbÀttrad HDR och Nightscape 2.0 med nÀsta uppdatering

OnePlus 7 Pro för att fÄ förbÀttrad HDR och Nightscape 2.0 med nÀsta uppdatering

“OnePlus tog upp kamerans prestandafrĂ„ga som anvĂ€ndarna stĂ„r inför med OnePlus 7 Pro och sa att det kommer att ge en uppdatering om en vecka eller sĂ„”

Tidigare denna mĂ„nad lanserade OnePlus sina senaste flaggskepp – OnePlus 7 (första intryck) och OnePlus 7 Pro (recension) i Indien. Inom nĂ„gra timmar efter lanseringen drev varumĂ€rket ut den första programuppdateringen för Pro-varianten, vilket bland annat innebar förbĂ€ttringar av kameran. Noterbart Ă€r att OnePlus 7 Pro Ă€r den första frĂ„n mĂ€rket som har en trippelkameramodul och Ă€ndĂ„ fĂ„tt flak för dĂ„lig kamerakvalitet. VarumĂ€rket har nu försĂ€krat anvĂ€ndare att det kommer att tillhandahĂ„lla programuppdateringar för att förbĂ€ttra kamerakvaliteten.

OnePlus 7 Pro recension006

PÄ sitt officiella forum bekrÀftade OnePlus att programvaruteamet kontinuerligt har arbetat för att förbÀttra kamerans prestanda pÄ det senaste flaggskeppet. Som svar pÄ anvÀndarnas klagomÄl om den sub-par kamerakvaliteten sa OxygenOS Product Manager Jimmy Z att nÀsta programuppdatering för OnePlus 7 Pro kommer att ge nÄgra allvarliga förbÀttringar nÀr det gÀller HDR-bearbetning och Nightscape 2.0-lÀge. Han sa att uppdateringen kommer att rullas ut till konsumenterna om en vecka eller sÄ.

OnePlus 7 Pro recension003

OnePlus bekrÀftade ocksÄ att företaget ocksÄ utvecklar nya funktioner för att förbÀttra den övergripande bildprestandan för det senaste flaggskeppet. Jimmy Z avslöjade att en framtida uppdatering kan ge möjlighet att spela in video genom nÄgon av de tre kamerorna och inte bara den primÀra 48MP-skytten. PÄ samma sÀtt kommer Nightscape-lÀget ocksÄ att aktiveras för alla tre kameror istÀllet för bara den primÀra skytten. Detta bör förbÀttra den övergripande bildkvaliteten pÄ OnePlus 7 Pro med stormsteg. Det fanns dock inget ord om nÀr dessa funktioner kommer att lanseras.

För att jogga ditt minne har OnePlus 7 Pro en 48MP Sony IMX586-sensor med f / 1,6-blÀndare och 1,6 mikron pixelstorlek, en 16MP f / 2,2 117-graders vidvinkel-skjutare och en 8MP f / 2,4-teleobjektiv pÄ tillbaka. Trippelkameramodulen stöds av OIS, EIS och dubbel LED-blixt.