OnePlus 7 Pro-förpackningen avslöjar Wireless Bullet 2-hörlurar, Warp Charge 30 billaddare

OnePlus tillkännager första popup-upplevelse för OnePlus 7-serien i New Delhi

“OnePlus Wireless Bullets 2 f√∂rv√§ntas ge lite f√∂rfinad design och b√§ttre ljudkvalitet till bordet.”

OnePlus 7-flaggskeppsserien kommer att bli officiell vid ett evenemang den 14 maj, och när vi kommer närmare lanseringen kommer fler detaljer kring flaggskeppen att dyka upp på internet. Senaste för att gå med i listan är OnePlus 7 Pro officiella detaljhandelsförpackningsläckage, med tillstånd av en nu borttagen tweet från Linus Tech Tips. Detta ger oss en glimt av de oanmälda OnePlus-tillbehören inklusive Wireless Bullet 2-hörlurarna och en Warp Charge 30-laddare i bilen. Det är dock inte klart om dessa skulle buntas i butikslådan när den säljs eller bör köpas separat.

OnePlus introducerade OnePlus Bullets tr√•dl√∂sa h√∂rlurar (Review) f√∂rra √•ret, och eftertr√§daren f√∂rv√§ntas ge lite f√∂rfinad design och b√§ttre ljudkvalitet till bordet. Ett annat till√§gg till f√∂rpackningen √§r Warp Charge 30 billaddare, som sannolikt kommer att vara en av de snabbaste laddarna i bilen n√§r den sl√§pps. OnePlus introducerade Warp Charge 30 med OnePlus 6T McLaren Edition, och den erbjuder 30W snabba laddningshastigheter. F√∂rpackningen har ocks√• taggen ‘Go Beyond Speed’.

OnePlus 7-paket

Det har redan bekräftats att OnePlus inte kommer att lansera en, utan två telefoner som kallas OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro. Medan Pro-varianten kommer att ha en hacklös 6,7-tums (3,120 x 1,440p) skärm med 19,5: 9 bildförhållande, kommer standardmodellen enligt uppgift att ha en relativt mindre 6,4-tums (2 340 x 1 080p) skärm med vattendroppe. stilhack uppe. Båda varianterna förväntas rocka Qualcomm Snapdragon 855 SoC, parat med minst 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme. Pro-varianten kommer sannolikt att packa trippel bakre kameror som består av en 48-megapixel (f / 1.6, OIS, EIS) -sensor + 8-megapixel teleobjektiv med 3x zoom + 16-megapixel 117-graders vidvinkelobjektiv. Den främre popup-selfie-kameran har en 16-megapixelsensor med f / 2.0-bländarlins för selfies.

Slutligen kommer handenheten att ha en fingeravtryckssensor på displayen och ett jättestort 4000 mAh batteri med 30W Warp snabb laddningsstöd. Med lanseringen bara ett par veckor från nu bör vi stöta på mer detaljer när vi går vidare.