OnePlus 7 Pro första uppdatering ger DC-dimning, kameraförbÀttringar och mer

OnePlus 7 Pro första uppdatering ger DC-dimning, kameraförbÀttringar och mer

“Den första programuppdateringen för OnePlus 7 Pro ger flera förbĂ€ttringar för skĂ€rm, spel och kamera”

OnePlus lanserade just sina senaste flaggskepp med namnet OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro igÄr kvÀll. Det har bara gÄtt nÄgra timmar sedan avtÀckningen och Pro-modellen har redan fÄtt sin första programuppdatering. Först rapporterad av 9to5Google, telefonen har fÄtt OnePlus7ProOxygen_21_1905010142 firmwareuppdatering, vilket ger en handfull nya funktioner som sÀkerhetsplÄstret för april, alternativet DC-dimning och mer.

OnePlus 7 Pro första programuppdatering

Den första uppdateringen för OnePlus 7 Pro uppgraderar OxygenOS-versionen frÄn 9.5.0 till 9.5.2. Den nya fasta programvaran ger förbÀttringar för att rulla pÄ telefonens display som har 90Hz uppdateringsfrekvens. Det finns ett nytt Fnatic-spellÀge ombord, vilket förbÀttrar spelprestanda genom att begrÀnsa Ätkomst av data till bakgrundsappar för att ge bÀsta möjliga anslutning nÀr du spelar onlinespel. SÀrskilt, samma uppdatering ger ocksÄ tweaks till den haptiska feedbacken, vilket gör att du kan konfigurera vibrationerna enligt dina önskemÄl.

NÀr det gÀller de andra funktionerna har OnePlus 7 Pro-uppdateringen en ny version av Digital Wellbeing, som nu erbjuder funktioner som Wind Down och Grayscale, vilket gör att du i viss utstrÀckning kan minska belastningen pÄ ögonen. Den nya inbyggda programvaran ger DC-dimningsfunktionen, som anvÀndare kan komma Ät genom att gÄ till InstÀllningar> Verktyg> OnePlus Laboratory. Uppdateringen ger ocksÄ optimeringar för trippelkamerauppsÀttningen av handenheten för att leverera bÀsta möjliga foton. Slutligen fixar den nya programvaran allmÀnna buggar och andra förbÀttringar.

OnePlus 7 Pro recension006

Den nya firmware för OnePlus 7 Pro Àr 494 MB i storlek och verkar rulla ut pÄ ett stegvis sÀtt. Uppdateringen har inte kommit till vÄr granskningsenhet just nu. NÀr köpare börjar ta emot handenheten efter den 17 maj kan de förvÀnta sig en liknande uppdatering som redan finns tillgÀnglig för flaggskeppet ur lÄdan. Du kommer att kunna uppgradera till den nya firmware genom att gÄ till InstÀllningar> System> Systemuppdateringar.