OnePlus 7 Pro-kamera, display, batteridetaljer lÀckte före den officiella lanseringen

OnePlus 7 Pro-kamera, display, batteridetaljer lÀckte före den officiella lanseringen

“Lanseringsdatum för OnePlus 7, OnePlus 7 Pro tillkĂ€nnages i morgon den 23 april, bekrĂ€ftar VD Pete Lau”

OnePlus Ă€r redo att lansera sin efterlĂ€ngtade OnePlus 7 under de kommande veckorna. Efter teaserutgĂ„van har företagets VD Pete Lau nu meddelat att det kommer att avslöja slĂ€ppdatumet för sina nĂ€sta flaggskepp imorgon den 23 april. Om det finns nĂ„got att lĂ€cka kan lanseringsdatum för OnePlus 7 vara den 14 maj. Handenheten kommer enligt uppgift att göra sin debut tillsammans med sin Ă€ldre syskon OnePlus 7 Pro, som sannolikt kommer att vara den 5G-aktiverade enheten. Innan lanseringen har hĂ„rdvarudetaljer för ‘Pro’ -modellen dykt upp med de flesta i linje med tidigare lĂ€ckor.

En lite annorlunda lÀcka idag:
# OnePlus7Pro har tre bakre kameror:
1. 48MP huvudlins
2. 8MP teleobjektiv med 3x zoom F / 2.4
3. 16MP ultrabred lins F / 2.2

Om du arbetar för ett företag eller en operatör och har tidig tillgĂ„ng till Info om Ă€nnu ej slĂ€ppta produkter – DM me 😉 pic.twitter.com/AV6UdjCvnE

– Max J. (@Samsung_News_) 20 april 2019

OnePlus 7 Pro-specifikationer

Enligt lÀckaget kommer de tre bakre kamerorna i OnePlus 7 Pro att flagga med en huvudsensor pÄ 48 megapixlar, ihopkopplad med 8-megapixel 3X zoom-teleobjektiv och ett 16-megapixel ultravidvinkelobjektiv som enligt uppgift kommer att erbjuda ett 117-gradersfÀlt av vyn. Dessutom tippas teleobjektivet för att bÀra f / 2.4-blÀndarlins, medan vidvinkelobjektivet kommer att skryta med f / 2.2-blÀndarlins. Selfiesensordetaljerna förblir ett mysterium, men vad vi kan sÀga frÄn CAD-baserade renderingar kommer handenheten att skryta med popup-frontkamera.

OnePlus7-5K1

Bortsett frĂ„n detta förvĂ€ntas OnePlus 7 Pro komma med en 6,64-tums Super AMOLED-skĂ€rm med Quad HD + -upplösning och 90Hz uppdateringsfrekvens. Detta kommer att bli ett stort steg framĂ„t för OnePlus – att hoppa frĂ„n den vanliga full HD + -upplösningen och ge branschen den första mainstream-enheten med den imponerande uppdateringsfrekvensen. Telefonen sĂ€gs ocksĂ„ levereras med en USB 3.1-anslutning och ett kraftigt 4000 mAh-batteri, som ska stödjas av 30W Warp-snabbladdning som introducerades förra Ă„ret med OnePlus 6T McLaren-tillĂ€gg.

OnePlus 7 Pro kommer sannolikt att ha Qualcomms Snapdragon 855 i sin kÀrna, liksom dess Àldre syskon OnePlus 7. Som framgÄr av CAD-baserade Ätergivningar förvÀntas den senare vara mer och mindre lik sin föregÄngare OnePlus 6T.