OnePlus 7 Pro klarar hÄllbarhetstest med glÀnsande fÀrger

OnePlus 7 Pro klarar hÄllbarhetstest med glÀnsande fÀrger

“OnePlus 7 Pro Ă€r inte bara byggd för att locka, men den Ă€r ocksĂ„ byggd för att hĂ„lla bra eftersom den klarade hĂ„llbarhetstestet”

OnePlus 7 Pro Àr en helt ny skönhet, men har det vad som krÀvs för att överleva dagligt slitage? Med smarttelefonen knappt en dag gammal officiellt har YouTube-kanalen JerryRigEverything gjort det till ett ultimat hÄllbarhetstest pÄ vÀrd Zack Nelsons standardmode och han hÄller inte tillbaka. Det som Àr bra Àr att OnePlus 7 Pro inte bara överlevde utan klarade sig tillfredsstÀllande i alla aspekter av testet.

Som vanligt börjar testet med displayen, och detta ska inte provas hemma medvetet. OnePlus 7 Pro: s massiva 6,67-tums skÀrm Àr en av de mest utsökta som OnePlus nÄgonsin har lagt pÄ en telefon. Den Àr skyddad av Corning Gorilla Glass 6 och börjar skrapa pÄ nivÄ 6 i Mohs hÄrdhetsskala medan djupare mÀrken finns kvar pÄ nivÄ 7, som de flesta andra liknande telefoner. Baksidan Àr ocksÄ skyddad av Gorilla Glass 5 men den har inte en blank yta, vilket Àr mer benÀgen för repor och flÀckar. DÀrför blir det mycket lÀttare att greppa och Àven mindre benÀgen mot repor. Pop-up-modulen Àr ocksÄ skyddad av glas precis som de bakre kamerorna och kliar inte lÀtt heller. Om du undrar, fungerade fingeravtryckslÀsaren pÄ skÀrmen bra Àven med repor pÄ nivÄ 7, vilket Àr fantastiskt att se.

Handenheten överlevde ocksÄ böjprovet utan krÄngel eftersom det inte fanns nÄgra tecken pÄ separering av glas / display eller mÀrkbar böjning i ramen. NÀr det gÀller brÀnntestet gjorde displayen bÀttre Àn de flesta AMOLED-paneler som förvÄnansvÀrt inte pÄverkades av lÄgor Àven efter en minut medan de flesta andra liknande skÀrmar visar svarta pixlar pÄ cirka 20 sekunder. SÄ OnePlus 7 Pro Àr inte bara ett odjur pÄ papper, utan det Àr ocksÄ ett odjur i verkliga livet som kan stÄ upp mot dagligt slitage. Nu mÄste vi vÀnta pÄ en nedbrytning och ett dropptest som testar telefonen till sin grÀns och vi förvÀntar oss att detta kommer att ske snart.

[Previous Story]Ny OPPO A3-variant med 4 GB RAM och 64 GB lagring lanserades i Indien till 9 990 Rs

[Next Story]Samsung sÀger att Galaxy A-serien sÄlde över 5 miljoner enheter pÄ bara 70 dagar