OnePlus 7 Pro med Snapdragon 855 SoC, 12 GB RAM upptäckt på Geekbench

OnePlus 7 Pro med Snapdragon 855 SoC, 12 GB RAM upptäckt på Geekbench

“Pro-varianten s√§gs ha 6,7-tums b√∂jd sk√§rm, popup-selfie-skjutreglage, 12 GB RAM och 4000 mAh batteri med 30 W snabbladdning”

OnePlus 7- och OnePlus 7 Pro-flaggskepp kommer att debutera vid evenemanget den 14 maj i USA, Indien och Europa. Tidigare idag har detaljhandelsförpackningen av Pro-varianten, som avslöjar lådans innehåll, dykt upp online. Nu före lanseringen har en OnePlus 7 Pro-variant med modellnummer GM1917 dykt upp på Geekbench-riktmärkesplattformen, vilket avslöjar att den kommer att packa en hel del 12 GB RAM, drivas av Snapdragon 855 7nm SoC och körs på Android 9.0 med senaste Oxygen OS på toppen.

OnePlus 7 Pro Geekbench

Handenheten har f√•tt 3551 po√§ng i test med en enda k√§rna och 11012 i test med flera k√§rnor, vilket √§r ganska imponerande. OnePlus 7 Pro s√§gs levereras med 6,7-tums b√∂jd HD + AMOLED b√∂jd sk√§rm, och sk√§rmen fick nyligen A + av ‘DisplayMate’. Det kommer sannolikt att vara utrustat med en fingeravtrycksl√§sare p√• sk√§rmen och ansiktsl√•sning f√∂r biometrisk s√§kerhet. En helsidesannons i The New York Times fr√•n ett par dagar sedan avsl√∂jade illustrationen av telefonens interna, tillsammans med den upph√∂jande selfie-kameran f√∂r att rymma en sk√§rml√∂s sk√§rm.

Separat har levande bilder av OnePlus 7 Pro härdade glasöverdrag läckt ut online och visar upp den böjda skärmdesignen igen. Skärmen kommer att böjas åt sidorna, liknar Samsung Galaxy S-serien, och det kommer att finnas en relativt större haka längst ner. Till skillnad från standardvarianten kommer Pro-varianten att ha tre bakre kameror som består av en primär sensor på 48 megapixel, en sekundär teleobjektiv på 8 megapixlar med 3x optisk zoom och en tredje vidvinkelobjektiv på 16 megapixel. På framsidan sägs det ha en 16 megapixel selfie-shooter med f / 2.0-bländare för selfies och videochattar. Ett 4000 mAh-batteri med 30 W Warp Charge-stöd för snabb laddning kommer att driva telefonen.