OnePlus 7 Pro ny mjukvaruuppdatering förbättrar beröringskänslighet, ljudkvalitet och mer

OnePlus 7 Pro ny mjukvaruuppdatering förbättrar beröringskänslighet, ljudkvalitet och mer

“Den nya OxygenOS-uppdateringen inneh√•ller ocks√• flera buggfixar och May Android-s√§kerhetsuppdateringen”

Den senaste smarttelefonen från OnePlus, OnePlus 7 Pro (recension), får ytterligare en programuppdatering. Telefonen har bara funnits i en månad, men har redan fått fyra programuppdateringar under den perioden. De första uppdateringarna tog hand om kamerans prestanda och ghost touch-problemen. Den senaste uppdateringen förbättrar pekskärmen och andra aspekter av telefonen ytterligare. OxygenOS 9.5.8 är baserat på Android 9.0 Pie och rullar för närvarande ut till användare över hela världen.

Låt oss nu prata om allt som är nytt med den här uppdateringen och de fel som den åtgärdar. Först optimerar OxygenOS 9.5.8 vissa saker i systemavdelningen. OnePlus har ytterligare optimerat beröringskänsligheten på telefonens 90Hz QHD + -skärm. Det har också förbättrat kompatibiliteten för USB Type-C-hörlurar från tredje part, vilket skulle motsvara bättre ljudprestanda. Det finns gott om fantastiska USB Type-C-hörlurar tillgängliga online, men du kanske föredrar att ta den trådlösa vägen. Uppdateringen installerar också May Android-säkerhetsuppdateringen och innehåller andra systemrelaterade buggfixar och förbättringar.

Kredit - OnePlus Forum-användareKredit РOnePlus Forum-användare

Därefter förbättrar den nya uppdateringen också ljudkvaliteten under telefonsamtal. Flera användare hade märkt att hörlursvolymen under telefonsamtal hade minskat efter den senaste uppdateringen. Detta har åtgärdats med OxygenOS 9.5.8-uppdateringen. Slutligen har OnePlus fixat ett mycket irriterande fel relaterat till den framåtvända popup-kameran. Tydligen skulle denna popup-kamera automatiskt dyka upp när användaren tar emot ett videosamtal, även med skärmen låst. Det här problemet har åtgärdats i den här uppdateringen och användare kommer nu att få möjlighet att aktivera den främre kameran medan de tar emot ett videosamtal.

Användare med en OnePlus 7 Pro bör snart få meddelandet om den här uppdateringen, om de inte redan har gjort det. Den kommer att finnas tillgänglig som en luftuppdatering och väger cirka 110 MB. Du kan också söka efter uppdateringen manuellt genom att gå till Inställningar> Systemuppdatering. Om du inte har fått uppdateringen ännu, kom inte i panik, eftersom den rullas ut i steg. Det bör ta några dagar för alla att få uppdateringen.