OnePlus 7 Pro OxygenOS 9.5.7-uppdatering ger fix för ghost touch-problem tillsammans med kameraförbÀttringar

OnePlus 7 Pro OxygenOS 957

“Den nya OnePlus 7 Pro OxygenOS 9.5.7-uppdateringen optimerar ocksĂ„ dubbeltrycksfunktionen för att vĂ€cka och fixar det omgivande displayproblemet”

OnePlus 7 Pro (recension) Àr det senaste flaggskeppet frÄn OnePlus och har en trippel-bakre kamerainstÀllning, en första för företaget. Kamerans prestanda för den hÀr telefonen berömdes av DxOMark och den fick höga betyg, mer Àn Google Pixel 3 och iPhone XS. Men nÀr telefonen Àntligen nÄdde köparna var de inte riktigt nöjda med kamerans prestanda. Flera anvÀndare började ocksÄ möta ghost touch-problem med displayen pÄ telefonen. OnePlus lovade att en uppdatering skulle lösa beröringsproblemen och varumÀrket har nu levererat.

OnePlus 7 Pro OxygenOS 957

Den nya OnePlus 7 Pro OxygenOS 9.5.7-uppdateringen pÄstÄr sig förbÀttra skÀrmens beröringskÀnslighet och ÄtgÀrda eventuella spökproblem. AnvÀndare som redan har installerat uppdateringen sÀger att det verkligen har ÄtgÀrdat beröringsproblemen. Det Àr bra nyheter för anvÀndarna, eftersom ingen gillar att ha sÄdana problem pÄ en helt ny, dyr telefon, det ocksÄ med en skÀrm som har en uppdateringsfrekvens pÄ 90Hz, ingen hack och en QHD + -upplösning. Förutom att fixa beröringsproblemen har företaget ocksÄ optimerat dubbeltryck för att vakna, fixade problem med Ambient-skÀrm och förbÀttrad ljudkvalitet för samtal som görs via appar frÄn tredje part.

Som nÀmnts i början var installationen av OnePlus 7 Pro trippelkameror inte lika bra som den var annonserad för. OnePlus sa att DxOMark-poÀngen som den fick baserades pÄ en programvara som Ànnu inte var tillgÀnglig för anvÀndarna. Den slÀppte en programuppdatering med kameraförbÀttringar förra mÄnaden, men det rÀckte inte. Nu innehÄller den senaste uppdateringen ytterligare förbÀttringar av kameran och kommer förhoppningsvis att göra alla nöjda.

OnePlus 7 Pro recension006

Enligt förÀndringsloggen förbÀttrar uppdateringen den övergripande kontrasten, fÀrgprestandan och vitbalansens konsistens för trippelkamerainstÀllningen. Det fixar ocksÄ brus i HDR-bilder och grönaktig ton i svagt ljus. OnePlus har ytterligare förbÀttrat kontrasten, fÀrgmÀttnad, klarhet, brusreducering i svagt ljus för den ultrabreda sensorn. Det har ocksÄ förbÀttrat tydligheten och brusreduceringen för telefonsensorn. Nightscape-funktionen fÄr ocksÄ förbÀttringar av klarhet, fÀrg och ljusstyrka.