OnePlus 7 Pro pÄstÄdda levande bilder avslöjar viktiga specifikationer, kan vara 5G-varianten

OnePlus 7 Pro pÄstÄdda levande bilder avslöjar viktiga specifikationer, kan vara 5G-varianten

“OnePlus 7 Pro pĂ„stĂ„dda livebilder visar att telefonen kan komma med Snapdragon 855, X50 5G-modem, 8 GB RAM, 256 GB lagring.”

Som meddelades vid MWC 2019-evenemanget i februari arbetar OnePlus för nÀrvarande med sin 5G-telefon tillsammans med sitt vanliga flaggskepp, kallat OnePlus 7. Nyligen sÄgs en OnePlus-enhet med GM1915-modellnummer pÄ Bluetooth SIG-listan. Bortsett frÄn att telefonen kommer att drivas av Snapdragon 855 och packa X50 5G-modem, Àr inget annat kÀnt om det kommande OnePlus-flaggskeppet. För att fylla i tomrummet har ett par livebilder av en OnePlus-telefon med samma modellnummer dykt upp Weibo, avslöjande design och fÄ specifikationer för telefonen.

OnePlus 7 Pro-1

Avsnittet “Om telefonen” frĂ„n den levande bilden berĂ€ttar att telefonen kan kallas OnePlus 7 Pro – dĂ€r “Pro” potentiellt kan beteckna 5G-kapacitet. Dessutom förvĂ€ntas handenheten ha en 6,67-tums Super Optic-skĂ€rm med böjda kanter och minimala ramar. Handenheten har tippats för att drivas av Snapdragon 855, i kombination med 8 GB RAM och 256 GB lagring. NĂ€r det gĂ€ller optiken kommer handenheten sannolikt att ha en trippel bakre kamerainstĂ€llning som bestĂ„r av en 48MP primĂ€r sensor, en 16MP sekundĂ€r shooter som kan vara en vidvinkelobjektiv och en 8MP tredje djupenhet. Eftersom det inte finns nĂ„got hack kan telefonen vippa en popup-skjutreglage för att rymma selfieskytten.

OnePlus 7 Pro

Telefonen kan ses pĂ„ Android 9.0 Pie med ett 9.5.1 GM31CB-byggnummer baserat pĂ„ Oxygen OS i bilden. I avsnittet ‘Om telefonen’ visas dock OnePlus 6T-bilden, vilket Ă€r förvirrande, men det kan vara möjligt att telefonen kan köra en testbyggnad av oavslutad programvara. Som avslöjats av Bluetooth SIG-listan stöder telefonen Bluetooth 5.0. Till skillnad frĂ„n OnePlus vanliga modellnummer, som börjar med bokstaven ‘A’, anvĂ€nder den kommande OnePlus-telefonen ett nytt modellnummer som antyder att det kan vara början pĂ„ en ny serie i företagets smarttelefonserie.

Jag Ă€r ganska sĂ€ker pĂ„ att ni snart kommer att se OP7-lĂ€ckor översvĂ€mma pĂ„ era tidslinjer eftersom jag kan bekrĂ€fta att lanseringen Ă€r i maj. Det verkar som om namnet pĂ„ den dyrare smarttelefonen verkligen kommer att bli OnePlus 7 Pro och tagline kommer att vara “Go Beyond Speed”. Även om det kan förĂ€ndras. pic.twitter.com/a42yjY0RY0

– Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24) 10 april 2019

Som bekrĂ€ftar ovanstĂ„ende levande bilder har en vĂ€lkĂ€nd lĂ€ckare Ishan Agarwal rapporterat att den dyrare varianten av flaggskeppsserien verkligen kommer att kallas OnePlus 7 Pro och skulle komma med taggraden “Go Beyond Speed.” Han hĂ€vdar vidare att telefonerna kommer att lanseras i maj, vilket Ă€r i linje med företagets plan. Hur som helst, vi borde veta mer detaljer snart. HĂ„ll ögonen öppna för fler uppdateringar.