OnePlus 7 Pro-skÀrm fÄr A + -betyg frÄn DisplayMate

OnePlus 7 Pro-skÀrm fÄr A + -betyg frÄn DisplayMate

“OnePlus 7 Pro-skĂ€rm har ocksĂ„ fĂ„tt certifiering” SĂ€kerhet för ögon “frĂ„n VDE Testing and Certification Institute”

OnePlus Àr planerad att tillkÀnnage OnePlus 7-serien vid ett evenemang den 14 maj. Flaggskeppsserien förvÀntas komma i tre varianter; OnePlus 7, OnePlus 7 Pro och en 5G-version av Pro-modellen. Nu, före lanseringen, har det kinesiska varumÀrket meddelat att OnePlus 7 Pro-skÀrmen har fÄtt A + -betyg frÄn DisplayMate. För de som inte Àr medvetna Àr DisplayMate en ledande utvÀrderare av smarttelefonskÀrmar och anses vara en myndighet i Àmnet.

OnePlus 7 Pro (1)

I ett uttalande till pressen hĂ€vdar OnePlus att handenheten fick exceptionellt bra nĂ€r det gĂ€ller fĂ€rgnoggrannhet, ljusstyrka, kontrastnoggrannhet och pixeldensitet. Det tillĂ€gger vidare att anvĂ€ndare ocksĂ„ kan justera skĂ€rmens fĂ€rgskala och fĂ€rgtemperatur för lĂ€mplig skĂ€rmkalibrering. OnePlus 7 Pro-skĂ€rmen har ocksĂ„ fĂ„tt ‘Safety for Eyes’ certifiering frĂ„n det oberoende och neutrala VDE Testing and Certification Institute, vilket betyder att det bĂ€ttre kan filtrera bort det skadliga blĂ„ ljuset som inte Ă€r lĂ€mpligt för ögonen. OnePlus VD Pete Lau avslöjade nyligen att OnePlus 7 Pro-skĂ€rmen kommer att “omdefiniera snabbt och smidigt”Och sĂ€tt ett nytt riktmĂ€rke för mobila skĂ€rmar.

Rykten tyder pĂ„ att smarttelefonen kan ha en 90Hz uppdateringsfrekvens Super AMOLED-skĂ€rm snarare Ă€n den konventionella 60Hz-hastigheten. För att gĂ„ vidare till andra specifikationer förvĂ€ntas bĂ„da varianterna rocka Qualcomm Snapdragon 855 SoC, parat med minst 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme. Även om OnePlus 7 Pro sĂ€gs ha en hacklös 6,7-tums (3120 x 1,440p) skĂ€rm med 19,5: 9 bildförhĂ„llande, kommer standardmodellen enligt uppgift att ha en relativt mindre 6,4-tums (2 340 x 1 080p) skĂ€rm med ett vattendroppskĂ„rande topp.

OnePlus7-5K2

Pro-varianten kommer sannolikt att packa trippel bakre kameror som bestÄr av en 48-megapixel (f / 1.6, OIS, EIS) -sensor + 8-megapixel teleobjektiv med 3x zoom + 16-megapixel 117-graders vidvinkelobjektiv. Den frÀmre popup-selfie-kameran har en 16-megapixelsensor med f / 2.0-blÀndarlins för selfies. Slutligen kommer handenheten att ha en fingeravtryckssensor pÄ displayen och ett jÀttestort 4000 mAh batteri med 30W Warp snabb laddningsstöd. Vi borde veta mer detaljer nÀr vi gÄr vidare.