OnePlus 7-serien fÄr Android Q Developer Preview 2

OnePlus 7-serien fÄr Android Q Developer Preview 2

“Byggnaden Ă€r fortfarande i sitt tidiga utvecklingsskede och anvĂ€ndare som laddar ner uppdateringen kan sluta mura sina enheter, sĂ„ trampa försiktigt”

OnePlus har meddelat den andra Android Q Developer Preview för sina flaggskepp OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro. Programvarans första utvecklarprogram rullades ut förra mĂ„naden. De som Ă€r intresserade av att prova Android Q Developer Program 2 kan manuellt blinka det pĂ„ smartphones. Även om det hĂ€r Ă€r den andra uppdateringen av programvaran, finns det fortfarande en risk för att din telefon Ă€r murad, sĂ„ lĂ€s instruktionerna noggrant. Speciellt Ă€r det en förhandsgranskning av utvecklare och bör inte förvĂ€xlas med Android Q Beta 2.

OnePlus 7 Pro recension009

OnePlus sĂ€ger att Android Developer Program 2 passar bĂ€st “Dkuvert och tidiga adoptioner. ” Firmware Ă€r inte stabil och Ă€r full av ett antal problem och buggar som lĂ€slĂ€ge fungerar inte, visningslĂ€ge fungerar inte, ett trasigt verifieringsfönster för anonyma WiFi-anslutningar och nĂ„gra stabilitetsrelaterade problem.

Om du Àr villig att arbeta med dessa problem, gÄ till OnePlus-forumet och ladda ner firmware för Android Q Developer Program 2 för OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro. Första gÄngen anvÀndare kommer att behöva blinka uppdateringen pÄ sina enheter, medan de anvÀndare som redan har registrerat sig i utvecklarprogrammet 1 inte behöver rensa data för att installera den senaste uppdateringen. Se till att handenhetens batteri Àr över 30 procent och att det finns minst 3 GB lagringsutrymme tillgÀngligt innan installationen pÄbörjas. Du kan lÀsa hela guiden för hur du installerar uppdateringen hÀrifrÄn.

OnePlus har inte avslöjat förÀndringsloggen för den nya Android Q Developer Preview, dÀrför Àr vi inte sÀkra pÄ vad vi kan förvÀnta oss. Om anvÀndaren Àndrar sig, har de ocksÄ möjlighet att byta tillbaka till den stabila utgÄvan.