OnePlus 7 StÀngda Beta-registreringar öppnas nu med bara 250 platser: allt du behöver veta

OnePlus 7 StÀngda Beta-registreringar öppnas nu med bara 250 platser: allt du behöver veta

“Det finns bara 250 platser och testare kommer att arbeta nĂ€ra Oxygen OS-utvecklare”

OnePlus har precis startat det slutna betaprogrammet för det nuvarande flaggskeppet OnePlus 7 (recension) -serien, meddelade företaget genom ett officiellt foruminlÀgg igÄr. Om du inte Àr medveten om det har ett stÀngt betaprogram mycket begrÀnsade platser och inkluderar vanligtvis elitmedlemmar i OnePlus-communityn. Det finns naturligtvis behörighetskriterier för anvÀndare att komma in i beta. NÀr det gÀller förmÄnerna kommer de som kommer in att kunna testa de senaste funktionerna innan dessa introduceras till OxygenOS stabil version.

OnePlus 7 feat

De som kommer att ingÄ i OnePlus 7 Closed Beta-programmet mÄste vara ganska aktiva i att rapportera buggar och kommunicera aktivt med utvecklarna av ROM. PÄ grund av sin beta-natur kan dessa nya ROM-skivor vara fyllda med buggar, men det Àr en risk med all beta-programvara. OnePlus har bara 250 öppna platser för den nuvarande stÀngda betaversionen.

HÀr Àr vad du behöver för att vara berÀttigad till OnePlus 7 Closed Beta:

    En OnePlus 7-serietelefon Var en aktiv communitymedlem Signera en NDA (Non-Disclosure Agreement) Flash ny betaversion (som kommer att orsaka dataförlust) Ge feedback till OnePlus pÄ Slack

NDA Àr för nya funktioner som kan vara instabila och kommer inte att slÀppas till andra versioner om inte testet Àr framgÄngsrikt. För att ansöka om programmet, hÀr Àr en lÀnk dÀr du mÄste ge nÄgra detaljer om dig sjÀlv. Handla snabbt eftersom platserna Àr begrÀnsade. Under tiden har OnePlus ocksÄ startat den andra Android Q Developer Preview för bÄda sina flaggskeppstelefoner en vecka tillbaka. Betan Àr live för mÀnniskor att testa pÄ OnePlus-forumen.

[Previous Story]Xiaomi markerar femÄrsdagen i Indien med snabbladdare, trÄdlösa hörlurar och mer

[Next Story][Exclusive] LG G8 ThinQ med Snapdragon 855 SoC lanserades i Indien i augusti