OnePlus 7 startade den 14 maj, och vi kunde inte vara mer glada

OnePlus 7 startade den 14 maj, och vi kunde inte vara mer glada

“För första gĂ„ngen nĂ„gonsin hĂ„ller OnePlus en global lansering i Bangalore tillsammans med evenemang över hela vĂ€rlden”

Det Ă€r officiellt. Lanseringsdatumet för OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro har tillkĂ€nnagivits, vilket gör att fansen Ă€r ganska förvirrade. Den 14 maj Ă€r dagen dĂ„ omslaget tas av de tvĂ„ handenheterna. Och för första gĂ„ngen nĂ„gonsin kommer detta varumĂ€rke att hĂ„lla evenemang i sĂ„ mĂ„nga som fyra stĂ€der – London, New York, Bangalore och Peking.

OnePlus 7-serien

GÄ bortom hastighetÀr det som inbjudan frÄn OnePlus lÀser. HÀndelsen kommer inte bara att göra det möjligt för fans att bevittna lanseringen av de nya enheterna, utan det kommer ocksÄ att göra det möjligt för dem att trÀffa OnePlus-personal och andra medlemmar i samhÀllet. Dessutom sÀger företaget att en rad interaktiva upplevelser och demos har planerats för natten. Det Àr det största community-evenemanget nÄgonsin genom hela företagets historia. Uppskattningsvis 8 000 deltagare förvÀntas dyka upp vÀrlden över pÄ de fyra arenorna. Det indiska lanseringsevenemanget har följaktligen hÄllits pÄ de enorma utrymmen som Bangalore International Exhibition Centre erbjuder.

OnePlus 7 Pro

Detta rÄkar vara första gÄngen OnePlus hÄller ett globalt lanseringsevenemang i Indiens huvudkontor i Bangalore. Hittills har Delhi och Mumbai varit platserna som valts, men med Bangalore som har gjort listan den hÀr gÄngen kommer fans frÄn staden att vara glada att gÄ med. Kanske Àr det inte en överraskning att se biljetterna slut i lager inom nÄgra sekunder efter försÀljning efter att de gick live tidigare idag pÄ Oneplus.in. Om du inte fick chansen att köpa biljetten, bli inte besviken eftersom du skulle kunna fÄnga evenemanget via livestream.

Ända sedan OnePlus One lanserades 2014 har upstart etablerat sig som ett varumĂ€rke som tillgodoser vad folk vill ha frĂ„n sina telefoner, mer Ă€n nĂ„gonting annat. Företaget fortsĂ€tter fortfarande att skapa sitt OxygenOS-grĂ€nssnitt med aktiva ingĂ„ngar frĂ„n samhĂ€llet. Om du frĂ„gar oss Ă€r sĂ€ttet OxygenOS har vuxit frĂ„n en barebones-lager Android-liknande ROM till en rik, fullfjĂ€drad mjukvaruupplevelse som fortfarande liknar lager Android, fenomenal. OnePlus har alltid hĂ„llit sakerna enkla och aldrig underlĂ„tit för grupptryck frĂ„n andra kinesiska ROM-skivor som försöker klĂ€mma in sĂ„ mycket grejer i deras grĂ€nssnitt som möjligt. Att anvĂ€nda OxygenOS Ă€r fortfarande en silkeslen upplevelse, och Ă€ndĂ„ finns det tillrĂ€ckligt med anpassningsalternativ för kraftanvĂ€ndarna.

OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro

Kommer tillbaka till OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro, lÄt oss ta en titt pÄ vad vi kan förvÀnta oss av dem. Pro-modellen har bekrÀftats av företagets VD Pete Lau att ha 5G-anslutning och en avancerad böjd skÀrm, som sannolikt erbjuder en uppdateringsfrekvens pÄ 90Hz. BekrÀftad Àr ocksÄ nÀrvaron av Snapdragon 855-chipset i bÄda handenheterna. NÀr det gÀller vad lÀckor har berÀttat för oss kan OnePlus 7 levereras med dubbla kameror, medan Pro-versionen kan fÄ en trippel-kamerainstÀllning pÄ baksidan. För att erbjuda en skÀrmlös skÀrm tippas Pro-modellen ocksÄ för att dra nytta av popup-mekanismen för selfieskytten. En ny lÀcka lÀt oss veta att en 6,4-tums skÀrm kommer att gÄ in i OnePlus 7, medan en 6,7-tums panel kommer att sitta pÄ framsidan av 7 Pro.

Utan tvekan Àr lanseringen av OnePlus 7-duon den viktigaste lanseringen för företaget hittills. MÄnga paradigmer kommer att flyttas och industrin kommer att tvingas ta hÀnsyn till dessa tvÄ flaggskepps-smartphones som skjuter grÀnserna, Ànnu en gÄng medan de förblir lÀttare pÄ fickan jÀmfört med andra avancerade enheter.