OnePlus 7-teaser visar böjd skärm, tips på trippel bakre kamera för Pro-modell

OnePlus 7-teaser visar böjd skärm, tips på trippel bakre kamera för Pro-modell

“OnePlus 7 förväntas komma med Qualcomms flaggskepp Snapdragon 855 SoC som känns i kärnan, dubbla bakre kameror och snabbladdning”

Mitt i alla OnePlus 7-läckor och spekulationer har OnePlus tappat teasern på sin nästa generations smartphone. OnePlus 7 kommer att vara en efterträdare till OnePlus 6T och förväntas följa med den ryktade OnePlus 7 Pro, som sägs ha en popup-selfie-kamera. VD Pete Lau har lagt upp en tweet med en GIF som säger, “Snabbt och smidigt.” Även om tweeten inte heter OnePlus 7-smarttelefonen, utgör dess övre och högra kanter siffran ‘7’, en tydlig ledtråd till vad vi kan förvänta oss. Vi kan också se den böjda skärmen som ryktas för Pro-modellen; de tre punkterna är troligen en nick till de tre bakre kamerorna som ryktas om samma telefon.

Glada att dela nästa produkt från OnePlus kommer att släppa lös en ny era av Fast and Smooth. Speciellt slät! Smooth är mer utmanande än Fast – ett riktigt test av hårdvara och programvara.

Den nya produkten är bara vacker – jag kan inte vänta tills du ser den! 😬✨ pic.twitter.com/yPU9sEbeIv

– Pete Lau (@ petelau2007) 17 april 2019

Med de tidigare läckorna och rykten kommer OnePlus 7 att se mycket ut som sin föregångare 6T, medan Pro-varianten kommer att ha tredubbla bakre kameror och en verkligt ramlös skärm. Den senaste uppdateringen är att OnePlus 7 Pro enligt uppgift kommer med 6,64-tums Super AMOLED-skärm med en 90Hz uppdateringsfrekvens, högre än den nuvarande 60Hz-hastigheten på de flesta smartphones på marknaden idag.

OnePlus 7 Pro_case

Separat har en brittisk online-återförsäljare lagt upp bilder av en massa fodral för den oanmälda enheten på sin webbplats. Fodralet bekräftar den ryktade OnePlus 7 Pro-designen och avslöjar också handenheten i ett par lutningsfärger: grön-och-svart och lila-och-svart. När det gäller specifikationerna kommer både OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro sannolikt att rocka Qualcomms avancerade Snapdragon 855 oktakärniga chipset som är smidd med den senaste 7nm-processen. En av modellerna förväntas också komma med 5G-mobilanslutning, vilket bekräftades av företaget förra året.