OnePlus Ă€r vĂ€rd för ett inbjudande evenemang vid MWC 2019 för att “förestĂ€lla sig framtiden”

OnePlus Àr vÀrd för ett inbjudande evenemang vid MWC 2019 för att

“För en gĂ„ngs skull finns det inga tidigare lĂ€ckor eller information om den kommande hemliga hĂ€ndelsen, som antyder nĂ„got spĂ€nnande frĂ„n OnePlus.”

OnePlus har skickat ut inbjudningar till ett exklusivt evenemangs-evenemang som kommer att hĂ„llas pĂ„ den kommande Mobile World Congress. Inbjudan, som lyder: ”FörestĂ€ll dig framtiden med OnePlus. GĂ„ med i OnePlus pĂ„ Ultramarinos dĂ€r drycker och en smak av framtiden kommer att vara pĂ„ oss. Vi firar MWC 2019 vid detta exklusiva evenemang.”Exakt vad” framtidens smak ”hĂ€nvisar till Ă„terstĂ„r att se, Ă€ven om det gĂ„r utifrĂ„n ljudet av det, erbjuder OnePlus mer Ă€n bara en smygkik pĂ„ sin redan lĂ€ckta, kommande smartphone, OnePlus 7.

SĂ„dana stĂ€ngda dörrar, evenemang som bara Ă€r inbjudna Ă€r verkligen inte motstycke utan Ă€r fĂ€rre i antal. De indikerar vanligtvis ocksĂ„ nĂ„got offbeat-projekt som erbjuder mer innovation och anvĂ€ndarspĂ€nning Ă€n den vardagliga enheten lanserar. Samsung gick till exempel till CES 2019 för att förse sina leverantörer och partners med en stĂ€ngd dörrförhandsvisning av sin kommande hopfĂ€llbara smartphone, Ă€ven om vi hade vĂ„r rĂ€ttvisa andel av lĂ€ckor, rykten och Ă„tergivningar av den. I det hĂ€r fallet har vi dock ganska mycket ingen aning om vad OnePlus vill ”förestĂ€lla sig framtiden” om.

OnePlus MWC 2019-inbjudan

Bland kĂ€nda projekt Ă€r OnePlus 7-flaggskeppssmartphonen den som kommer nĂ€sta frĂ„n varumĂ€rket. Det lĂ„ter dock inte riktigt som att förestĂ€lla sig framtiden – det Ă€r mycket osannolikt att OnePlus kommer att gĂ„ ur sin beprövade vĂ€g av flaggskeppssmartphones till relativt överkomliga priser, Ă„tminstone med sin huvudenhet. Företaget Ă€r ocksĂ„ kĂ€nt för att utveckla en 5G-aktiverad smartphone, som enligt uppgift görs separat frĂ„n OnePlus 7. Men det rĂ€knas inte heller som en vĂ€rldsslagande idĂ©.

I det hÀr skedet har vi inte riktigt nÄgon aning om exakt vad OnePlus avser att tillkÀnnage eller visa upp vid MWC-evenemanget. Det finns en chans att det bara kan vara ett möte, precis som tidigare Är, eller om vi har tur, titta pÄ en riktigt spÀnnande ny enhet.

Hur som helst borde vi höra mer om det vid den stÀngda dörren den 24 februari i Barcelona. Med mÀngden förhoppningar som plötsligt har stigit runt det skulle vi vara ganska miffade om det skulle bli en vardaglig idé under sken av smart marknadsföringsmaterial.