OnePlus att börja skapa TV-apparater – Ett nĂ€sta steg framĂ„t

Avatar for Hamza Tauqeer

One Plus Àr det mycket kÀnda varumÀrket i Kina kÀnt för sina avancerade specifikationer till konkurrenskraftiga priser. OnePlus gav en tuff tid för jÀttarna som Apple och Samsung. OnePlus har meddelat att de kommer att utveckla en smart tv. Den nya produkten kommer att skapas av en separat division, som kommer att gÄ parallellt med smartphone-divisionen, och kommer fortfarande att ledas av VD och grundare Pete Lau. Pete Lau sÀger att:

“Vi tror att din TV har potential att vara sĂ„ mycket mer Ă€n dĂ€r du tittar pĂ„ dina favoritprogram”

Pete Lau

Varje smarttelefontillverkare tillverkar prylar för vĂ„rt dagliga liv som smarta högtalare frĂ„n Huawei och Samsung. Vi kĂ€nner redan till “Home Pod” och “Google Home” av Apple och Google dĂ€r de anvĂ€nde sin AI-assistent för att göra saker gjorda med röstkommandon.

LÀs ocksÄ: Googles turfÄgel kommer att spara dig den prövning du letar efter en reseguide!

Herr Lau berÀttade att TV: n kommer att slÀppa marknaden 2019 med smarta funktioner och artificiell intelligens för att sticka ut frÄn mÀngden eller traditionella tv-apparater.

”Sedan 2013 har vi fokuserat pĂ„ att bygga bĂ€sta möjliga smartphone. Under processen har vĂ„rt team och vĂ„rt samhĂ€lle lĂ€rt sig enormt mycket om programvara, hĂ„rdvara, design, produktutveckling och leverera bĂ€sta möjliga anvĂ€ndarupplevelse. Dessa anstrĂ€ngningar – alla dessa lĂ„nga nĂ€tter och helger pĂ„ kontoret som bidragits av detta team och community har banat en utmĂ€rkt grund för att bygga OnePlus TV-upplevelsen. ”

Det Àr ett tidigt utvecklingsstadium och OnePlus behöver sina fans för att avgöra vad deras nya produktnamn kommer att vara:

Glada att ta nĂ€sta steg framĂ„t tillsammans! Vad vill du se i OnePlus TV? Har du idĂ©er till ett namn? ✍LĂ„t oss veta hĂ€r: https://t.co/IpSnDtPxkT

– Pete Lau (@PeteLau) 17 september 2018

TV-industrin gÄr igenom fluktuationer, sÀrskilt nÀr Sharp slutade tillverka produkten i USA av TV-apparater 2015 och licensierade deras varumÀrke till Hisense. DÀrefter sÄlde de sin verksamhet till Hisense 2017. MÄnga JVC: s TV-apparater som Àr kÀnda i Europa tillverkas faktiskt av Vestel som Àr ett turkiskt företag.

Vi kan förvÀnta oss aggressiva prislappar med avancerade funktioner jÀmfört med varumÀrken som redan finns pÄ marknaden. Det kommer inte bara en TV utan har Google Assistant integrerad för att synkronisera med dina smarta enheter hemma.

För nÀrvarande Àr företaget redo att lansera OnePlus 6T som förvÀntas lanseras nÀsta mÄnad.