OnePlus att integrera Google Duo som en inbyggd videosamtal-app till sina enheter

OnePlus 6 och OnePlus 6T fÄr skÀrminspelare, juni-sÀkerhetsuppdatering och mer med OxygenOS-uppdateringar

“Funktionen för Google Duo-videosamtal kommer att integreras i samtalsloggar, kontakter, knappsats och meddelanden”

OnePlus har meddelat sin plan att introducera Google Duo som en inbyggd videosamtal-app pÄ sina enheter. Företaget kommer snart att lansera en stabil OxygenOS-programvara som integrerar funktionen i OnePlus 6, 6T, 5, 5T och sÄ smÄningom pÄ OnePlus 3, 3T med Android Pie-uppdatering. Med programuppdateringen kommer anvÀndarna att kunna anvÀnda Google Duos funktioner för videosamtal direkt frÄn samtalsloggar, kontakter, knappsats och meddelanden.

OnePlus generiska - presenterade

Telefonmakaren har inte avslöjat den exakta tidslinjen men sÀger att byggnaden kommer att vara ute under den kommande veckan. Men om du Àr angelÀgen om att prova funktionen Àr den redan tillgÀnglig i Open Beta-versioner av OnePlus 6- och OnePlus 6T-enheter. Noterbart, Àven efter uppdateringen, kommer anvÀndarna att fortsÀtta ha tillgÄng till det traditionella operatörens videosamtal. OnePlus hÀvdar att införlivandet av den nya funktionen kommer att förbÀttra videosamtalverktyget för sina anvÀndare, vilket ger OnePlus löfte om förfinad, snabb och smidig Android-upplevelse.

Google Duo-grÀnssnittGoogle-duo

Integrationen av Google Duo verkar vara i linje med OnePlus-anstrÀngningar för att fÄ fler Google-tjÀnster till OxygenOS. Innan detta hade företaget lagt till Google Lens i sin kameraprogram. Linsen tillÄter anvÀndare att anvÀnda telefonens kamera för att yta information om objekten genom maskininlÀrning för att ge mer information och tillhandahÄlla relevanta söktaggar. Den kan ocksÄ anvÀndas för att skanna QR-koder och anvÀnda bildigenkÀnningsverktyget för att fÄ mer information om saker som böcker, byggnader och konstverk genom att helt enkelt knacka pÄ den.

I relaterade nyheter Àr OnePlus redo att avslöja sin första 5G-smartphone vid den kommande tekniska extravaganza MWC 2019. Företaget har lanserat pressinbjudan och samarbetat med Qualcomm för genombrottet. Handenheten kommer sannolikt att rocka Snapdragon 855 SoC tillsammans med Snapdragon X50-modem för nÀsta generations mobilnÀtverk.