OnePlus avslöjade bara nÄgra specifikationer för sin nÀsta stora produkt

OnePlus avslöjade bara nÄgra specifikationer för sin nÀsta stora produkt

Den kinesiska smarttelefontillverkaren OnePlus har tillverkat telefoner i ett par Ă„r nu, men det Ă€r 2019 Ă„ret som markerar flera meningsfulla milstolpar för företaget. Detta var första gĂ„ngen nĂ€r OnePlus slĂ€ppte en serie telefoner under första halvĂ„ret, tvĂ„ mer Ă€n vad vi förvĂ€ntade oss – det Ă€r OnePlus 7, OnePlus 7 Pro och OnePlus 7 Pro 5G. Och den senare var den första 5G-telefonen med OnePlus-varumĂ€rke, ocksĂ„ en av de första 5G-telefonerna för att nĂ„ konsumenter. Nyheterna slutar inte dĂ€r, eftersom OnePlus lanserar sina första Smart TV-modeller i Ă„r, följt av en nydesignad OnePlus 7T Pro.

PÄ vanligt OnePlus-sÀtt har företaget börjat reta sin nÀsta produkt, och det Àr inte förvÄnande att det Àr TV-linjen som kommer att ha ett enkelt namn, OnePlus TV.

Vi har vetat i ungefÀr ett Är att TV-apparater stÄr pÄ dagordningen och OnePlus presenterade nyligen det officiella namnet och logotypen för serien. Företaget tog till Twitter för att avslöja de första specifikationerna för OnePlus TV som publicerade följande meddelande:

OnePlus TV kommer i en 55-tums QLED-version, och vi borde inte bli förvÄnade över att se andra storlekar för den. Intressant Àr att tweeten publicerades pÄ OnePlus Twitter-handtaget för Indien, vilket ryktas vara den första marknaden för OnePlus TV.

Bortsett frÄn skÀrmstorleken berÀttar tweeten oss att OnePlus gÄr efter QLED-displayteknik, vilket kan vara en indikation pÄ att Samsung-paneler kommer att anvÀndas i de smarta OnePlus TV-modellerna.

QLED bör inte förvÀxlas med OLED, som för nÀrvarande Àr den bÀsta typen av TV-skÀrm du kan fÄ. Medan Samsung Àr kungen av OLED-skÀrmar för smartphones Àr det LG som ger den bÀsta OLED-upplevelsen nÀr det gÀller TV-apparater.

QLED Àr en term som Samsung myntade för LED-TV-apparater med kvantpunkt, som anvÀnder samma LED-kÀlla som en vanlig LCD-LCD-TV. CNET har en stor fördelning av skillnaderna mellan QLED och OLED-TV, om du behöver mer information.

PoÀngen Àr att QLED-TV-apparater Àr mycket billigare att tillverka Àn OLED-TV-apparater, samtidigt som de levererar en fantastisk upplevelse. SÄledes visar OnePlus skÀrmval avslöjande ovan ocksÄ att OnePlus TV bör vara prisvÀrda produkter, nÄgot vi har misstÀnkt hela tiden. Det faktum att det gÄr för samma skÀrmteknik som nÄgra av Samsungs bÀsta TV-apparater skadar inte heller.

OnePlus TV bör presenteras nÄgon gÄng under de kommande veckorna och lanseras i mitten av oktober i Indien, Ätminstone enligt vissa rapporter.