OnePlus Bullets Wireless 2 Bluetooth 5.0 hörlurar med 14 timmars batteritid tillkÀnnages

OnePlus Bullets Wireless 2 Bluetooth 5.0 hörlurar med 14 timmars batteritid tillkÀnnages

“OnePlus Bullets Wireless 2-hörlurar pĂ„stĂ„s leverera 10-timmars uppspelningstid mot en laddning pĂ„ 10 minuter”

Vid sitt första evenemang för Äret meddelade OnePlus Bullets Wireless 2-hörlurar och Warp Car Charger, tillsammans med en ny nÀtadapter och laddningskabel. TillkÀnnagavs minuter innan det tog omslaget frÄn smartphones i OnePlus 7-serien, kommer OnePlus Bullets Wireless 2 som eftertrÀdare till de ursprungliga Bullets Wireless hörlurarna (recension) som lanserades förra Äret i maj. OnePlus Bullets Wireless 2-priset i Indien Àr satt till 5 990 Rs, men det finns inga tillgÀnglighetsuppgifter Àn.

OnePlus Bullets Wireless 2

FrĂ„n och med specifikationerna har OnePlus Bullets Wireless 2-hörlurar samma formfaktor som sin föregĂ„ngare, förutom öronsnĂ€ckorna, som nu Ă€r kompakta och saknar öronfenor. Hörlurarna har ocksĂ„ magnetiska spetsar som lĂ„ter dig knĂ€ppa ihop dem nĂ€r de inte anvĂ€nds och en “magnetisk kontroll” -funktion för att pausa / spela upp musik. Headsetet levereras med ett inbyggt batteri som Ă€r klassat att hĂ„lla i upp till 14 timmar med en enda laddning. Hörlurarna stöds ocksĂ„ av Warp-snabbladdning, som sĂ€gs lĂ€gga till 10 timmars speltid pĂ„ bara 10 minuter.

Bullets Wireless 2 presenteras ocksÄ för att erbjuda högre upplösningskvalitet jÀmfört med trÄdbundna hörlurar tack vare det nya aptX HD-codec-stödet. Hörlurarna kan kopplas ihop med ljudkÀllor som en smartphone eller PC via Bluetooth v5.0. Det finns ocksÄ inbyggda kontroller för att justera volymen, slÄ pÄ / av hörlurarna och vÀxla mellan tvÄ parade enheter genom att trycka tvÄ gÄnger pÄ genvÀgsknappen.

[Previous Story]OnePlus Bullets Wireless 2 recension: musik i dina öron

[Next Story]OnePlus: frÄn flaggskeppsmördare till flaggskepp