OnePlus Bullets Wireless 2 recension: musik i dina öron

OnePlus Bullets Wireless 2 recension: musik i dina öron

“VĂ„rt tag pĂ„ OnePlus senaste Bluetooth-hörlurar – Bullets Wireless 2”

SĂ„ lĂ€nge jag kan komma ihĂ„g har jag varit ett stort fan av smartphones frĂ„n OnePlus-stall. Men förra Ă„ret gav företaget mig en annan anledning att bli förstĂ€rkt för – Bullets Wireless hörlurar (recension). För att korta en lĂ„ng historia blev jag imponerad av parets ljudfunktioner och jag har rekommenderat hörlurarna till mina kollegor och vĂ€nner hittills – de Ă€r bara sĂ„ bra.

Nyligen presenterade företaget andra generationens Bullets Wireless-hörlurar tillsammans med sina senaste flaggskepp, OnePlus 7 och OnePlus 7 Pro. Det sÀger sig sjÀlvt att Bullets Wireless 2 har mycket ridning pÄ axlarna, men efter att ha testat paret intensivt i nÀstan en vecka, befinner jag mig förlorad för ord Àn en gÄng. HÀr Àr varför.

Design och komfort

PÄ ytan avviker OnePlus Bullets Wireless 2 inte för lÄngt ifrÄn sin föregÄngares design. Faktum Àr att Bullets Wireless 2 Àr ganska identisk med den första generationens modell, förutom föraren för husförarna. MissförstÄ mig inte, hörlurarna ser fortfarande ut som en del av en premiumprodukt, men om du hoppades pÄ en drastisk designrenovering kan du bli lite besviken. Om inte, kommer du att hitta mycket att Àlska om headsetets estetik, inklusive samma ol flexibla halsband som debuterade med den första iterationen av produkten och de inbyggda fjÀrrkontrollerna, som gör att du snabbt kan blanda genom din musikbibliotek.

OnePlus Bullets Wireless 2 recension004

Precis som de Àldre Bullets Wireless lÄses ocksÄ hörlurarna i det nya headsetet magnetiskt. Förutom att lÀgga till en kÀnsla av sÀkerhet nÀr du bÀr paret runt halsen fungerar det magnetiska lÄset ocksÄ som en pÄ / av-vÀxling. Dessutom, om du anvÀnder en OnePlus-smarttelefon, kommer hörsnÀckorna automatiskt att Äteruppta mediaspelning nÀr de ocksÄ har tagits bort. En annan funktion som har hittat sig frÄn den Àldre modellen till den nyare Bullets Wireless 2 Àr snabbvÀxlingsknappen som lÄter dig sömlöst vÀxla mellan tvÄ olika parade enheter genom att trycka tvÄ gÄnger pÄ knappen.

OnePlus Bullets Wireless 2 recension008

Jag har inga klagomĂ„l med Bullets Wireless 2 i komfortavdelningen heller. Tack vare enhetens nydesignade öronsnĂ€ckor kunde jag fĂ„ en mycket bĂ€ttre passform i mina öron och kunde bekvĂ€mt lyssna pĂ„ musik i flera timmar. Paret stannade ocksĂ„ fast i mina öron i gymmet, vilket Ă€r fantastiskt. TyvĂ€rr, som var fallet med förra Ă„rets modell, har OnePlus Bullets Wireless 2 ingen officiell IP-klassificering, men företaget hĂ€vdar att de Ă€r “vattentĂ€ta för vardagligt bruk”, vilket sannolikt innebĂ€r att de borde kunna överleva. svett och en lĂ€tt regn eller tvĂ„ Ă„tminstone.

Ljudkvalitet och batteritid

Jag kommer att klippa mig direkt hĂ€r – OnePlus Bullets Wireless 2 lĂ„ter fenomenalt och för priset blir det inte bĂ€ttre. Hörlurarna stöds av totalt tre Knowles-drivrutiner placerade inuti varje hörsnĂ€cka, kommer med stöd för Qualcomms aptX HD-codec och ansluter till kompatibla enheter via Bluetooth v5.0. Ärligt talat kan du hitta en handfull hörlurar pĂ„ marknaden med ovannĂ€mnda specifikationer men jag kan garantera att de inte kommer att vara lika billiga eller lĂ„ta lika bra som OnePlus-erbjudande.

OnePlus Bullets Wireless 2 recension006

Bullets Wireless 2 frĂ€mst gynnar den lĂ„ga Ă€nden, men till skillnad frĂ„n andra bastunga hörlurar balanserar beats-ljudet – i avsaknad av ett bĂ€ttre ord – balanserat. DĂ€rför, medan du kommer att kunna njuta av de dĂ„nande dunkarna i Billie Eilishs Begrava en vĂ€n eller Pegboard Nerds HjĂ€lte, du kommer aldrig kĂ€nna att det Ă€r allt som hör till hörlurarna. Beatsna, om Ă€n slagkraftiga, har minimal förfall och svĂ€ller inte ens vid relativt högre volymnivĂ„er. Det rĂ€cker med att sĂ€ga att om du lyssnar pĂ„ mĂ„nga EDM-lĂ„tar vill du definitivt ha OnePlus Bullets Wireless 2 i din arsenal.

OnePlus Bullets Wireless 2 recension002

Mellanregistret har stÀmts lika briljant ocksÄ och jag njöt av att lyssna pÄ Billy Ray Cyrus rasiga röst i Old Town Road. Dessutom gör hörlurarna till och med rÀttvisa mot artister som Calum Scott, vars vokalomrÄde spÀnner över hela frekvensspektrumet. NÀr det gÀller toppar, rock lÄtar som Hon Àr fotogen och Dödar i namnet kom över en aning mörkare och mindre potent. Emellertid lÀt strummen frÄn en elektrisk gitarr rena och soundtracket blev inte lerigt Àven vid högre volymer.

OnePlus Bullets Wireless 2 recension001

Avbildningen eller instrumenteringen pÄ OnePlus Bullets Wireless 2 Àr utmÀrkt, och hörlurarna kan bekvÀmt vidarebefordra flera instrument tydligt till lyssnaren samtidigt. Ljudbilden Àr sÄ luftig som den blir, men jag kÀmpade för att uppfatta instrumenten i ett spÄr rumsligt.

OnePlus Bullets Wireless 2 recension005

PĂ„ anslutningsfronten skulle du vara glad att veta att Bullets Wireless 2 lyckades behĂ„lla en solid anslutning till min smartphone. Även nĂ€r du trĂ€nade eller körde, sjönk lĂ€nken sĂ€llan nĂ„gonsin och det fanns ingen fördröjning av ljudvideo nĂ€r du strömmade innehĂ„ll frĂ„n tjĂ€nster som Netflix heller.

OnePlus Bullets Wireless 2 recension007

NÀr det gÀller batteritiden levereras OnePlus Bullets Wireless 2 med ett 600 mAh batteri som varade mig drygt fyra dagar. Under tiden tillbringade jag nÀra 13 timmar med att lyssna pÄ musik, vilket Àr fantastiskt. Jag skulle ocksÄ vilja pÄpeka att Bullets Wireless 2-fartyget, precis som företagets smartphones, har en USB Type-C-port och ocksÄ har stöd för Warp Charge-teknik. PÄ motsvarande sÀtt kan paret spela musik i över tio timmar pÄ en tio minuters pÄfyllning, vilket bara Àr bisarrt.

Dom

PÄ nÄgot sÀtt har OnePlus dragit en kanin ur en hatt och lyckats övertrÀffa den nÀstan perfekta Bullet Wireless med sitt senaste erbjudande. OnePlus Bullets Wireless 2-butik för 5990 Rs och för priset kan jag inte rekommendera dem tillrÀckligt. Hörlurarna erbjuder enormt valuta för pengarna eftersom de ser fantastiska ut, lÄter fantastiskt och hÄller lÀnge, lÀnge. FÀrg mig imponerad men OnePlus börjar bli en nyckelaktör inom ljudindustrin och jag kan inte vÀnta med att se vart varumÀrkets ambitioner tar det nÀsta.

Redaktörens betyg: 4.5 / 5

Fördelar:

BekvÀm, snygg design Fantastiskt ljud LÄngvarig batteritid

Nackdelar:

Ingen officiell IP-certifiering Foton av Raj Rout