OnePlus första popup-upplevelse nÄgonsin som hÄlls i New Delhi den 17 maj

OnePlus första popup-upplevelse nÄgonsin som hÄlls i New Delhi den 17 maj

“OnePlus organiserar ocksĂ„ begrĂ€nsade popup-fönster i sju stĂ€der den 15 maj”

NÀr vi kommer nÀrmare lanseringsevenemanget OnePlus 7 Pro den 14 maj Àr förvÀntan skyhög. Noterbart Àr att smarttelefonen Àr den mest ambitiösa och markerar ett par första för mÀrket som den första frÄn varumÀrket som erbjuder en popup-kamera, först med en QHD + -panel, första 90Hz-skÀrm med böjda kanter, första Snapdragon 855-utrustad telefon i Indien, första telefon med stereohögtalare, den första telefonen med UFS 3.0. Som ett community-driven varumÀrke Àr OnePlus alltid pÄ tÄrna för att fÄ mer engagemang frÄn sina fans. I Är har företaget tillkÀnnagett sin första Pop-up-upplevelse nÄgonsin i den nationella huvudstaden.

OnePlus 7 popup-fönster

OnePlus har meddelat att det kommer att finnas pop-evenemang i sju stÀder över hela Indien, inklusive New Delhi, Mumbai, Bengaluru, Pune, Chennai, Ahmedabad och Hyderabad. Dessa evenemang kommer att hÄllas pÄ utvalda platser i ovannÀmnda stÀder den 15 maj frÄn 19:00 och framÄt. InvÄnarna i National Capital Region fÄr emellertid sÀrskild behandling, eftersom OnePlus kommer att vara vÀrd för sin första popup-upplevelse nÄgonsin i staden frÄn 17 maj till 16 juni. Platsen för Experience Pop-up Àr Amphitheatre; VÀlj Citywalk Mall, Saket, Delhi. Pop-up-evenemanget kommer att hÄllas frÄn 19:00 och framÄt den 17 maj och 11:30 och framÄt mellan 18 maj och 16 juni.

Upplev OnePlus 7 Pro för första gÄngen pÄ en #OnePlusPopUp i din stad. Vi lanserar nÄgra exklusiva erbjudanden och ger dig chansen att fÄ kuponger frÄn vÄra partners, Type-C-kulor, OnePlus-varor och mer!

Alla detaljer hĂ€r 👉 https://t.co/CUDSyclkm9 pic.twitter.com/ZGCyfUmfO6

– OnePlus Indien (@OnePlus_IN) 9 maj 2019

Skillnaden mellan Experience Pop-up och den vanliga pop-up Àr uppenbar, den förra Àr en mÄnadslÄng affÀr och den senare kommer att hÄllas i ett par timmar den 15 maj. Det finns dock ytterligare en skillnad mellan bÄda. Den mÄnadslÄnga Experience Pop-up kommer att ha mer intressanta och exklusiva aktiviteter för fanbasen, inklusive spelligor, skapande av innehÄll och fotograferingsworkshops. De som vill köpa den senaste OnePlus 7 Pro kan göra det vid dessa popup-evenemang, dÀr Delhi-invÄnare har en fördel att göra det under en mÄnad.

OnePlus har ocksĂ„ meddelat att early birds kommer att fĂ„ exklusiva OnePlus-godsaker som OnePlus Type-C Bullets, Netflix och Amazon-kuponger, tillsammans med OnePlus-fodral, OnePlus-totepĂ„sar och OnePlus ‘Never Settle’ T-shirts. Besökarna fĂ„r ocksĂ„ chansen att interagera med OnePlus-teamet pĂ„ platsen.

DÀrför, om du Àr OnePlus-lojalist eller vÀntar pÄ att byta till OnePlus, Àr detta lÀtt det bÀsta tillfÀllet att göra det.